الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم اقدامم واسم دعا کن عزیزم این ماه خبر خ ب داشته باشم.ولی قلب رو بزار هفته ۸ ک تموم شد برو... اگ صدای قلبش نبود نگران نشو چون بعضیا تا ۱۰ هفته هم طول کشیده.۶هفته هم شنیدن ولی احتمالش کمه
برای تهوع هم دیمترون بخور من از ۹هفتگی تا ۲۲هفتگی ففط با دمیترون حالم خوب میشد تهوع وحشتناک داشتم بعد بهش عادت کرده بودم این اواخر یک چهارم میخوردم بعد کم کم گذاشتم کنار
تا اخر ۸ هفته نرو که اگه هنوز شنیده نشده الکی استرس نگیری . بعدم صبح ها بیدار میشی بیسکوییت ترد یا نون خشک بذار کنار تختت سریع بخور و کاهو . قرص هم ب ۶ و دمیترون خوبه . سیرابی هم خیلییییی خوبه اگه بدت نمیاد و میتونی بخوری
بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد
از صبح دوتا چای زنجبیل خوردم به زور فقد برای ازبین بردن تهوع اما اشتها ندارم هیچی ...
من بیشتر وقتا اشتها نداشتم چیزی بخورم دو هفته با خیار و گوجه گذروندم البته من هفتم بالا بود ۱۱هفته بودم ولی شما فک کنم نباید گوجه بخوری میگن تو سه ماه اول ضرر داره