2777
2789

مبارکه 

ی کیک کات بگیر با دوستات عشق و حال کن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو با یچی سرگرم کن کمتر بهش فکر کنی مثلا شروع کن رمان خوندن برو بیرون یکاری کن به یادش نیوفتی🥲من ی سری وقتا انقدر حالم بد میشد تا چن رور پشت سر هم قرص خواب میخوردم ن بیدار نباشم

چرا کات کردی

خیلی اوکی بودیم باهم، پایه ی هم بودیم، اما من سینگلی رو بیشتر ترجیح میدم و اینکه حس کردم سنم کمه برای ورود به اینجور روابط 

کلا هم یه بار باهم بیرون رفتیم

💀👀...Eccentric 
خیلی اوکی بودیم باهم، پایه ی هم بودیم، اما من سینگلی رو بیشتر ترجیح میدم و اینکه حس کردم سنم کمه برا ...

اگه اینجور ک میگی باشه کات کردن واست خیلی اسونه بهش فکر نکن قطعا این مورد کمکت میکنه

چقد طول کشید فراموش کردی چیکار کردی برای فراموشی

هر چی ازش داشتم پاک کردم ک وسوسه نشم پیام بدم و بعدش برای کنکورم خوندم . و بهش فکر نمی‌کردم چند تا دوست مجازی هم پیدا کردم با اونا وقت میگذروندم