2777
2789
عنوان

کلومیفن و عقب افتادن پریود

6922 بازدید | 14 پست

بچه ها من از روز چهارم پریود روزی 3 تا کلومیفن تا پنج روز. بعد روز 14 پریودم فولیکولم روی 14 16 18 بود دکتر برا 24 و 25 پریود آمپول پروژسترون داد. الان دو روزه از پریودم عقب افتاده. این دوره چهارم هست که کلومیفن میخورم دوره های قبل با خوردن کلومفین پریودم منظم شده بود. از عوارض قرص نیس؟ فقط هم سینم درد میکنه. من دو ساله اقدامم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که باردار باشی عزیزم.

من چند دوره خوردم پریودم از قبل منظم بود ولی بعد خوردن قرص ها عقب مینداختم ذوق میکردم ک حتما باردارم ولی بعد ۵ روز پریود میشدم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
انشاالله عزیزم برام دعا کن. بعد چند دوره خوردن باردار شدی؟ 

من ۲تا سه دوره خوردم باردار نشدم

تا شوهرم عمل کرد ماه بعدش باردار شدم اونم سقط شد ۵۰ روز بعد از سقط دوباره باردار شدم که خدا رو شکر تا الان همه چی خوب پیش رفته

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن

چشم عزیزم

فعلا شما دعا کن گند زدم  بخیر بگذره 

استراحت مطلقم دیروز بعد از ۶ماه ونیم رفتم ۱ ساعت پیاده روی و بازار از دیشب دلدرد شدیددارم..‌

نمیتونم بشینم یا راه برم😭😭😭😭

سلام من۲ماه پیش قرص کلومیفن۵روزخوردم ۲ماه پریودنشدم آزمایش خون دادم منفی بی بی منفی رفتم دکترسونوگرفت گفت رحمت ضخامت داره چندروزدیگه آزمایش بده اگه منفی بوددوباره قرص میدم پریودبشی الان بعداز۲ماه خونریزی پیداکردم وتوش لخته های کوچیک قهوه ای رنگ هست به نظرتون چیکارکنم احتمال هست باردارباشم وپریودشده باشم خیلی میترسم زیرشکمم فقط درددارم