2777
2789

با دلای پاکتون نفری یه صلوات بفرستید ک زودتر خوب شه🙏🌷

پیش پیش ممنون دوستان😊

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرماخورده بود با دارو خوب نشد؟

اره سرما خورد دارو هاش هیچ تاثیری نداش تا اینکه کار ب اینجا کشید

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
اره سرما خورد دارو هاش هیچ تاثیری نداش تا اینکه کار ب اینجا کشید

بچه خواهرم هم یه مدت سرما خورد با سرفه خلط دار الان سرفش کمتر شده بنظرت عفونت کرده ریه اش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بچه خواهرم هم یه مدت سرما خورد با سرفه خلط دار الان سرفش کمتر شده بنظرت عفونت کرده ریه اش

ی دکتر بره بد نیس چون میگن ویروس عفونیه و ریه رو درگیر میکنه

انشالله ک برای خواهرزاده شما اینطور نباشه

ی دکتر بره بد نیس چون میگن ویروس عفونیه و ریه رو درگیر میکنه انشالله ک برای خواهرزاده شما اینطور نب ...

دکتر برده دارو داده ولی الان بهتره سرفه هاش و حالش خوبه فقط سرفه میکنه گه گاهی بنظرت خوب نمیشه با دارو

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
دکتر برده دارو داده ولی الان بهتره سرفه هاش و حالش خوبه فقط سرفه میکنه گه گاهی بنظرت خوب نمیشه با دا ...

منم اول دارو دادن بهتر نشد بردم ی دکتر دیگ گف نباید دکتر قبلی اشتباه کرده الان ریه هاش عفونت کرده باید بستری شه

نمیخوام بترسونمت ولی هر کی این ویروسو گرفته ریه شو درگیر کرده