عروس_نی_نی_یار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 730 عنوان پسر نه ماهم بستری شده چون ریه اش عفونت کرده 113 بازدید | 9 پست با دلای پاکتون نفری یه صلوات بفرستید ک زودتر خوب شه🙏🌷پیش پیش ممنون دوستان😊 کاربری قبلیمو بهمادر شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه... منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊 1401/09/18 | 10:52 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 18898 سرماخورده بود با دارو خوب نشد؟ مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
عروس_نی_نی_یار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 730 ۳ تا صلوات فرستادم فدات بشم😘 کاربری قبلیمو بهمادر شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه... منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
عروس_نی_نی_یار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 730 سرماخورده بود با دارو خوب نشد؟ اره سرما خورد دارو هاش هیچ تاثیری نداش تا اینکه کار ب اینجا کشید کاربری قبلیمو بهمادر شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه... منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 18898 اره سرما خورد دارو هاش هیچ تاثیری نداش تا اینکه کار ب اینجا کشید بچه خواهرم هم یه مدت سرما خورد با سرفه خلط دار الان سرفش کمتر شده بنظرت عفونت کرده ریه اش مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
عروس_نی_نی_یار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 730 بچه خواهرم هم یه مدت سرما خورد با سرفه خلط دار الان سرفش کمتر شده بنظرت عفونت کرده ریه اش ی دکتر بره بد نیس چون میگن ویروس عفونیه و ریه رو درگیر میکنهانشالله ک برای خواهرزاده شما اینطور نباشه کاربری قبلیمو بهمادر شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه... منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 18898 ی دکتر بره بد نیس چون میگن ویروس عفونیه و ریه رو درگیر میکنه انشالله ک برای خواهرزاده شما اینطور نب ... دکتر برده دارو داده ولی الان بهتره سرفه هاش و حالش خوبه فقط سرفه میکنه گه گاهی بنظرت خوب نمیشه با دارو مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
عروس_نی_نی_یار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 730 دکتر برده دارو داده ولی الان بهتره سرفه هاش و حالش خوبه فقط سرفه میکنه گه گاهی بنظرت خوب نمیشه با دا ... منم اول دارو دادن بهتر نشد بردم ی دکتر دیگ گف نباید دکتر قبلی اشتباه کرده الان ریه هاش عفونت کرده باید بستری شهنمیخوام بترسونمت ولی هر کی این ویروسو گرفته ریه شو درگیر کرده کاربری قبلیمو بهمادر شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه... منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊