2777
2789

من یه دفعه زدم پشیمون شدم وزنم در عرض یه ماه 10 کیلو رفت بالا دیگه نزدم حالا شنیدم میگن بعضی ها لاغر میشن یکی هم مث من یهویی چاق میشه 62 بودم شدم 72 بعد از اونم دیگه نتونستم برگردم به وزن اولم هر چی تلاش کردم فایده نداشت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

من یه دفعه زدم پشیمون شدم وزنم در عرض یه ماه 10 کیلو رفت بالا دیگه نزدم حالا شنیدم میگن بعضی ها لاغر ...

منم خیلی دلم میخواد چاق بشم 

دلم میخواد بخاطر همین آمپول بزنم 

میگم این آمپولا مدل خاصی داره؟؟؟

حتما باید دکتر زنان برامون تزریق کنه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر تغذیه نمیری؟ 

رفتم 

بهم یه مشت قرص داد 

چاق میکرد ولی یکنواخت آدم رو چاق نمیکنه مثلاً فقط شکم بزرگ میشه و صورت پف می‌کنه 

خیلی آدم زشت میشه 

بعدشم که قرص ها رو ول کنی به همون حالت قبل برمیگردی

منم خیلی دلم میخواد چاق بشم  دلم میخواد بخاطر همین آمپول بزنم  میگم این آمپولا مدل خا ...

نمیدونم مدلش رو ولی برای من که رفتم بهداشت برام زدن البته من قصدم واقعا جلوگیری از بارداری بود چون پدر بچم هیچ جوره حاضر نبود پیشگیری کنه و اجازه هم نمی‌داد من دستگاه بزارم مجبور شدم 

رفتم  بهم یه مشت قرص داد  چاق میکرد ولی یکنواخت آدم رو چاق نمیکنه مثلاً فقط شکم بزرگ میش ...

من که الان واسه لاغر شدن رفتم دکتر تغذیه بهم برنامه غذایی داده مگه واسه چاق و لاغری نباید یکی باشه عملکرد پزشک؟ 

نمیدونم مدلش رو ولی برای من که رفتم بهداشت برام زدن البته من قصدم واقعا جلوگیری از بارداری بود چون پ ...

روش جلوگیری ما ۴ ساله طبیعی هست 

ولی شنیدم با آمپول آدم چاق میشه من گفتم حداقل یه سه ماهشو بزنم ببینم چی میشه

من که الان واسه لاغر شدن رفتم دکتر تغذیه بهم برنامه غذایی داده مگه واسه چاق و لاغری نباید یکی باشه ع ...

به من چند نوع قرص دادن 

همه ی دکترا فقط از این قرصایی میدن که آدم رو خواب آلود و بی حوصله میکنه

روش جلوگیری ما ۴ ساله طبیعی هست  ولی شنیدم با آمپول آدم چاق میشه من گفتم حداقل یه سه ماهشو بزن ...

پشیمون میشی بعدش اگر بخوای لاغر بشی نمیتونی من خیلی راه ها رو رفتم از دارو گیاهی و باشگاه رفتن و کم کردن خوراک بگیر تا قرصای لاغری از داروخونه خریدن نشد که نشد تا الان که با وزن 90 کیلو دارم باهات صحبت میکنم آخرین راه امیدم پزشک تغذیه است امیدوارم جواب بده 

به من چند نوع قرص دادن  همه ی دکترا فقط از این قرصایی میدن که آدم رو خواب آلود و بی حوصله میکن ...

دارو گیاهی بگیر کمتر ضرر داره اسم پودرش فکر کنم سینا باشه بازم بپرسی بهت میگن

پشیمون میشی بعدش اگر بخوای لاغر بشی نمیتونی من خیلی راه ها رو رفتم از دارو گیاهی و باشگاه رفتن و کم ...

آخه من قدم ۱۶۸ هست وزنم ۵۴ 

قد و وزنم اصلا باهم مطابقت ندارن