من یه دفعه زدم پشیمون شدم وزنم در عرض یه ماه 10 کیلو رفت بالا دیگه نزدم حالا شنیدم میگن بعضی ها لاغر میشن یکی هم مث من یهویی چاق میشه 62 بودم شدم 72 بعد از اونم دیگه نتونستم برگردم به وزن اولم هر چی تلاش کردم فایده نداشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خیلی دلم میخواد چاق بشم دلم میخواد بخاطر همین آمپول بزنم میگم این آمپولا مدل خا ...
نمیدونم مدلش رو ولی برای من که رفتم بهداشت برام زدن البته من قصدم واقعا جلوگیری از بارداری بود چون پدر بچم هیچ جوره حاضر نبود پیشگیری کنه و اجازه هم نمیداد من دستگاه بزارم مجبور شدم
روش جلوگیری ما ۴ ساله طبیعی هست ولی شنیدم با آمپول آدم چاق میشه من گفتم حداقل یه سه ماهشو بزن ...
پشیمون میشی بعدش اگر بخوای لاغر بشی نمیتونی من خیلی راه ها رو رفتم از دارو گیاهی و باشگاه رفتن و کم کردن خوراک بگیر تا قرصای لاغری از داروخونه خریدن نشد که نشد تا الان که با وزن 90 کیلو دارم باهات صحبت میکنم آخرین راه امیدم پزشک تغذیه است امیدوارم جواب بده