2777
2789
عنوان

پدر شوهرم بهم بد حرفی زد خابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تا حالا ب دخترش   دومادش نگفته...

از کجا میدونی نگفته نمیاد پیش تو بگه که بعدشم به عقیده ذهن خودشون دختر که میدن یعنی دیگ مال ما نیست مال یه خانواده دیگ شده خانوادش اونا هستن ولی عروس که میارن یعنی اره دیگ اومده داخل خانواده ما اینجوریه 

با یکی بحثم شد 

بهم یه پیامی داد تا دیدم اتیش گرفتم، فورا بهش زنگ زدم جوابمو نداد نتونستم حرصمو خالی کنم سرش، گوشیمو کوبوندم رو سرامیکا خورد شد خییلی عصبی شدم نتونستم جوابشو بدم

تا یه هفته ده روز تو خونه خودخوری میکردم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
هیچ وقت یه لحظه دیگه بدون همسرت نمون اونجا حتی اگه رفت در پارکینگ خونه هم باهاش برو به بهونه هواخوری

و بچتم رفت سمت تلوزیون هیجی نگو هر خراب کاریم کرد بعدش خوب که حرص خوردن بگو دخترم نکن مادر خوب هیچیم نگیر ازش البته اگه دیدی کارشون تکرار نکردن توام ببخش اما اگه‌کردن این کار کن 

پدر شوهر من آنقدرررررررر هرزه و انگله ک بعداز سالها بی احترامی یکساله ک حتی تلفن هم بهش نزدم و خیلی خوشحالم ک پسرش هم دیگه آدم حسابش نکرد 

الان موندیم کپه ی مرگشون بذاره ما چجوری نریم ک جواب فامیلو نخوایم بدیم

هیچ وقت یه لحظه دیگه بدون همسرت نمون اونجا حتی اگه رفت در پارکینگ خونه هم باهاش برو به بهونه هواخوری

یعنی دوباره برم اونجا وای نه دیگه نمیتونم دلم شکست برای خودم خیلی ارزش قایلم