2777
2789
عنوان

با شوهر بی چشمو رو باید چکار کرد

327 بازدید | 15 پست

هرکاری براش کردم،هر ازخودگذشتگی میکنم چشماش نمیبینه برعکس خانوادش هیچ کاری نمیکنن براش و فقط سنگشونو به سینه میزنه با چنین مردی باید چکارکرد

اعصابمو خورد کرده خیلی بده طرف مقابلت بی چشمو رو باشه و کارای خوبتو نبینه و طلبکارت باشه و به چشم زن سوء استفاده گر بهت نگاه کنه و فکرکنه چیزی توزندگی برات کم نذاشته😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شناختیش ک قبولش کردی لابد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

پسش بده به همون خانوادش😒

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
گاهی دلم‌میخواد زنگ بزنم خواهرمادرش بگم اینی که فکرمیکنین خوشبختم کرده و برام کم نمیذاره رو بیاید بر ...

والا به خدا 

وقتی اونارو قبول داره و محبتای شمارو نمیبینه باید همین کارو کرد باهاش... 

کلا مردا وقتی زن میگیرن فک میکنن با ارتش متفقین ازدواج کردن!!!! کلا سر جنگ دارن...

بابا ما زنا والا به خدا بد مردا رو نمیخوایم ولی کیه که متوجه شه!!!😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
قبول نکنم چکارکنم

ولش کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
والا به خدا  وقتی اونارو قبول داره و محبتای شمارو نمیبینه باید همین کارو کرد باهاش...  ک ...

زنایی که شوهراشونو میدوشن و فکر جیبش و پیشرفت زندگی نیستن بیشتر به دهن شوهراشون مزه میکنن اینو تجربم میگه

گاهی میگم کاش همون نامزدی یا عقد تموم کرده بودم

کاش