2777
2789
عنوان

متاهلای بالای ۳۰ سال بیان

338 بازدید | 34 پست

لطفا افراد زیر ۳۰ و کم تجربه نیان چون من راهنمایی میخوام نه سرزنش

خانومای عزیز شده تو دعوا همسرتون به خانوادتون فحش بده؟ یعنی به شما فحش میده ولی دراصل توهین به خانوادتونه؟ چطور جواب میدید؟فحش رکیک منظورمه نه بیشعور و این چیزا🙄

.

.

من مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده بعد هیچ وقت نخواستم روم تو روی شوهرم باز بشه اگه گلگی داشتم هیچوقت بهشون توهین نکردم یا فحش بدم ولی شوهرم جدیدا فحشای خیلی بد میده اون لحظه انگار ازم متنفره(مقصر ۹۵ درصد هم خودش و مادرش هستن)

.منم ساکت نمیشم همون حرفا رو به خودش میگم.

بنظرتون من باید چیکار کنم خیلی شرایط سختیه😭😭😭 

سلام عزیزم خواهش میکنم خودت حرمتها رو نگهدار مطمئن باش برد میکنی، طبق تجربه دارم میگم ، شما هر چقدرم سخته برات حرمتها رو حفظ کن مطمئن باش کسیکه فحاشی رکیک میکنه اول از همه جسم و روح خودشو خراش میده

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

باید از بحث دوری کنی 

ببین مردا همه چی میگن فردا عین خیالشونم نی  ولی زنا خودخوری میکنن و از دلشون بیرون نمیاد و..... پس بهتره اصلا بحث رو به جاهای باریک نبرید وقتی میدونی عفت کلام نداره 

اصلا و ابدا حرف خانوادش رو نزن حتی اگر مزخرف ترین آدم ها باشن ولشون کن خودت رو بزن به ندیدن و نشنیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پیش نیومده 

بستگی به همسرت داره اگر می بینی جواب میده  بعدا وقتی آروم شد بهش گله کن

بهش بگو دلم شکست و کلی حرفای این جوری 

اگر می بینی قهر جوابه چندروز باهاش صحبت نکن البته من فقط موقع قهر سرسنگین و باهاش چند کلمه مجبوری صحبت می کنم 

اگرم فکر می کنی مقابله به مثل جواب میده نه مثل خودش وقیح ولی ی موقعایی لازمه صداتو بالابری تا اونم ساکت شه باید ببینی رو شوهرت کدوم جواب میده  

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

لب مرز باشیم قبوله؟ 😊

تجربه یکی از کاربرا رو که شرایط شما رو داشت و اینجا تاپیک زدو میگم 

گفت وقتی شوهرم اینکارو میکرد من هیچی نمیگفتم و سکوت میکردم و صحنه رو ترک میکردم 

میرفتم میشستم تو ماشین تو پارکینگمون 

بعد شوهرم میومد دنبالم کلی معذرت خواهی میکرد و‌... 

گفت انقد اینکارو ادامه دادم تا شوهرم از سرش افتاد دیگه فحش نمیده هیچی حتی دیگه مثه سابق عصبانی نمیشه و باهم دعوا نمیکنیم

شما زندگی خودت رو بکن اصلا ازشون گلگی نکن مخصوصا پیش همسرت یا آدم غیر مطمئن بیخیال باش هر کاردی کردن برات یا نکردن برات یا حرفی و تیکه ای انداختن شما به خاطر آرامش خودت بگذر . اینجوری باور کن زندگی بهتره  

کمی با سیاست فاصله رو حفظ کن جلو شوهرت احترام بزار و با خوشرویی رفتار کن ولی زیاد قاطی نشو همین 

لب مرز باشیم قبوله؟ 😊 تجربه یکی از کاربرا رو که شرایط شما رو داشت و اینجا تاپیک زدو میگم  گف ...

جالب 👌👌👌👌برای همه جواب نمیده ممکنه به رفتار های تندتری هم بکشه باید اول ببینی شوهرت خط قرمزی داره یا ممکنه تا هرکجا جلو بره دست بزن و......

ولی سکوت خیلی خوبه و محیط رو ترک کردن مثلا بری دنبال کار اتاق و آشپزخونه و .....

مهارت اینکه بحث رو به حاشیه ببری و قطعش کنی و چایی بیاری و حرف رو عوض کنی بهتره  

کلا نباید حرف خانوادشون رو بزنی اصلا چرا دنبال این حرفا بریم وقتی هزار و یک کار هست مثل کتاب خواندن و فیلم و شب آرومی داشتن و.... میبینی اصلا ارزش نداره بخاطر یه نفر زندگیت رو متشنج کنی

سلام عزیزم خواهش میکنم خودت حرمتها رو نگهدار مطمئن باش برد میکنی، طبق تجربه دارم میگم ، شما هر چقدرم ...

یعنی سکوت کنم؟ آخه سکوت کنم بد تر میشه باید منم بهش بگم بفهمه چه حسی داره چند بار سکوت کردم این دفعه خونه ی خالش تحقیرم کرد جلو اونا صد بار بهم گفت پدرسگ مادرت بی همه چیزه و....💔

یعنی سکوت کنم؟ آخه سکوت کنم بد تر میشه باید منم بهش بگم بفهمه چه حسی داره چند بار سکوت کردم این دفعه ...

نه سکوت نکن اما فحش و حرف رکیک نزن، مطمئن باش خالش خجالت زده شده با حرفای شوهرت ، اما اگه برمیگشتی میگفتی مثلا پدرسگ خودتی و فلان خیلی فرق میکرد ، جلوی بقیه سیاست به خرج بده همونجا که فحش داد جا میزاشتی میرفتی خونه خودت و مهمونی ادامه نمیدادی

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
شما زندگی خودت رو بکن اصلا ازشون گلگی نکن مخصوصا پیش همسرت یا آدم غیر مطمئن بیخیال باش هر کاردی کردن ...

😑😑😑هیچکس منو درک نمیکنه من گلگلی نمیکنم اونا منو ول نمیکنن شرایطم خیلی خاصه گیر یه مادرشوهره بی عقل معتاد افتادم من دارم زندگیمو میکنم اون نمیذاره پسر حرومزادشم میاد به من گیر میده آره مامان من دیوونه اس تو سکوت کن،

یعنی سکوت کنم؟ آخه سکوت کنم بد تر میشه باید منم بهش بگم بفهمه چه حسی داره چند بار سکوت کردم این دفعه ...

اگر می دونی قهر کنی و بری خونه مادرت میاد دنبالت و مادرت اینا هواتو دارن قهر کن سخته بخواد این جوری عادت کنه اونم جلوی بقیه 

من اگر بودم بچه نداشتم شاید جدی تر راجع به ادامه زندگی فکر می کردم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
جالب 👌👌👌👌برای همه جواب نمیده ممکنه به رفتار های تندتری هم بکشه باید اول ببینی شوهرت خط قرمزی دار ...

عزیزم مگه من مرض دارم آرامش خودمو بهم بزنم اینا منو ول نمیکنن هر دیقه بحث و درگیری داریم سر چیزای چرت و پرت مامانش قهر میکنه برام داستان درست میکنه معتاده خمار میشه میوفته به جون زندگیم

نه سکوت نکن اما فحش و حرف رکیک نزن، مطمئن باش خالش خجالت زده شده با حرفای شوهرت ، اما اگه برمیگشتی م ...

نمیشد عزیزم با یه بچه نوزاد کحا میرفتم اونوقت میومد خونه بابامم به خاک و خون میکشید خیلی سخته واقعا اینجا آدم نمیشه همه جزییات و توضیح بده ولی چند بار رفتم مشاوره حق و به من دادن نمیدونم چه خاکی به سرم کنم

اگر می دونی قهر کنی و بری خونه مادرت میاد دنبالت و مادرت اینا هواتو دارن قهر کن سخته بخواد این جوری ...

قبل بچه اینجوری نمیکرد قهرم نمیتونم شوهرم میگه نباید قهر کنی لحظه ای قهرمیکنی که بخوای طلاق بگیریم،خانوادمم اعصاب  ندارن سری پیش حرفامونو رفتیم اونجا زدیم نزدیک بود دعوا بشع خانوادم اصلا سیاست ندارن ،

ن