2777
2789

سلام من دوقلو باردارم الان تازه وارد ۵ ماه شدم چون میترسم ماه های اخر به خرید نرسم یا اذیت باشم الان تصمیم گرفتم خرید کنم . میشه راهنمایی کنید چه سایزی بگیرم مثلا سایز صفر بیمارستانی کافیه دوسه دست هم سایز یک بگیرم ازین پتو کلاهدارها خوبه بگیرم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووونم دوقلو آره از همین الان برو خرید کن من ماه 6 رفتم و اذیت شدم.  صفر دوسه دست بگیر.  ...

دوصفر از صفر کوچیکتره ؟ یعنی دوسه دست صفر بگیرم تا ۱ ماهگی اندازشون هست عزیزم شما چند هفته زایمان کردی طبیعی باردار شدی بچه ها نیاز به دستگاه نداشتن

دوتا پسر 

پس راحتتر میتونی خرید کنیما یکی از فامیلامون دوقلو به دنیا اورد بعد همه لباسایی که خریده بودن بزرگ بود به نظرم لباس صفر خیلی باید بخری

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
دوصفر از صفر کوچیکتره ؟ یعنی دوسه دست صفر بگیرم تا ۱ ماهگی اندازشون هست عزیزم شما چند هفته زایمان کر ...

من 35 هفته زایمان کردم

چرا تو دستگاه رفتن. یکی 10 روز یکی 20 روز. 

آره دو صفر کوچیکتره. یکی دو دست دو صفر بگیر. 

برای تا یکماهگیشون. 

صفر هم سه دست بگیر. 

بقیه یک بگیر

منم دوقلو دارم که تو هشت ماهگی دنیا اوندن حتما حتما برای بیمارستان دو صفر بخر یه دست

دوقل من یکیش نزدیک ۳کیلو بود و یکیش نزدیک دو و نیم کیلو

سرهمی هم سایز صفر بخر یکی

اینجوری برا بدو تولد هر کدوم دو دست لباس دارن

بعدا بر اساس نیازشون میخری

لطفا گزارش بزنید برام
منم دوقلو دارم که تو هشت ماهگی دنیا اوندن حتما حتما برای بیمارستان دو صفر بخر یه دست دوقل من یکیش ن ...

بچه های شما هم دستگاه رفتن؟ خیلی ازین زود به دنیا اومدنشون میترسم😥😥 پس هم دوصفر بگیرم هم صفر . اخه من دخترم به دنیا اومد ۳ و نیم کیلو بود به نظرم همش ۱ تنش میکردم یادم نمیاد اصلا صفر فک کنم نخریدم ولی اینا چون دوقلو هستن حتما ریزترن صفر باید بگیرم 

منم دوقلو دارم که تو هشت ماهگی دنیا اوندن حتما حتما برای بیمارستان دو صفر بخر یه دست دوقل من یکیش ن ...

دو صفر تا چند وقت اندازه بود 

بچه های شما هم دستگاه رفتن؟ خیلی ازین زود به دنیا اومدنشون میترسم😥😥 پس هم دوصفر بگیرم هم صفر . اخه ...

منسر بچه اولم سه و نیم کیلو بود تا دو ماه صفر پوشوندم 

سرهمی سایز یک

حتما الان دوصفر بخر یه بلوز شلوار بادی 

دو قلو های من یه هفته بیمارستان بودن

سعی کن آخرها خوب بخوری وزنشون خوب باشه

لطفا گزارش بزنید برام