2777
2789
عنوان

زنگ زد ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله خانه داری؟؟ساله های قبل کجا بودی؟؟؟

۱۴ساله شوهر کردم چند بار خونه خودم موندم کرونا بود قبلن خونه پدرم یا پدر شوهرم بودم هیچ وقت خونه اونا نبودم حتی پنج ساله خونشم ندیدم ولی اون میاد 

روحمم خبر نداشته وقتی سرکار بوده بهش زنگ زده مارمولکه

خوب جوابشو داده حالا اگه شوهره من بود ن بیایین از ناهار بیایین خودشم میرفت اونجا با اونا میومد🤣🤣

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

اگه بهم بزنی دیگه هیچ وقت شوهرت پشتت نیس چون شما ضایعش کردی بزار همینطور حدو مرزهاتو بدونه و به قرارهات احترام بزاره دفعه بعد خودش کنسل میکنه 

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
الان که شوهرت گفته راحتی.اگه هم بهت چیزی گفت بگو من خبر نداشتم زنگ زدین.اگه میدونستم اونجا رو کنسل م ...

هنو ز۱۲شب مونده ب یلدا میدونم تا اون موقع بازم بهم زنگ میزنه و میگه میخواستم بیام دادشم اینو گفت اون موقع چی بگم؟؟

واقعا ؟؟تجربشو داشتی شما

بعله یبار قرار بود دقیقا شبه چله خونه خودمون باشیم سره میز شام حس کردم شوهرم دلتنگه گفتم عیب نداره بزار بریم اونور تا گفتم بال دراورد کلیم تشکر کرد ولی از سال بعد دیگه بدونه هماهنگی قرار یزاش بریم یا بیان تو هر برنامه ای