2777
2789
کی ناهار درست میکنی؟

همون شام که میزارم  و یه بار درمیون شوهرم و پسرم میبرن ناهار خونه نمیخورن من هم میام همون شام دیشب رو میخورم 

بعد هم کلا جمعه ها دو سه مدل غذا درست می کنم وعده ناهارمون با شام فرق می کنه اغلب دو سه مدل غذا تو یخچال هست از قدیمی ناهار میبرن دوباره جدید میزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7صب پاشو خونه داری ناهار درست کردن و... نگهداری از پسر شیطونم بعدازظهر باباش میاد من میرم سرکار ساعت 8 شب میام خونه هیچی دیگه شام میخوریم میخوابیم آره رابطه عاطفیمون خوبه 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

صبح تو خوابگاه بیدار میشم میرم کلاس،بعد ناهار و نماز،بعد خواب،بیدارمیشم کلاس داشته باشم میرم نداشته باشم میخوابم یاهم میشینم و دعامیکنم یاهم درس میخونم،بعد شام و نماز،بعد یکم باهم اتاقیا حرف میزنم،وسایلامو مرتب میکنم و خواب

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

صبح پا میشم اول پسر سومیمو تر تمیز میکنم لباساش عوض میکنم صبونه به دوتا پسرام میدم نهار درست میکنم یکم استراحت میکنم بافتنی میکنم شیر میدم بعد کتاب میخونم یه گذری عمیق نه ، چایی و قهوه برای خودم دم‌میدم خونه تر ‌تمیز میکنم شام درست میکنم سریال میبینم فک کن بین این همه کار بچه داری پایه و اساس کارهام هست همسرم میاد شام بهش میدم چایی و میوه اخرم میره میخوابه منم با این سه تا بیدار ساعت ده خاموشی میزنم میخوابن الان این کوچیکه فقط رو‌پامه وقت سر خاروندم ندارم دیگخ 😅