2777
2789
عنوان

شوهر بی عقل من...

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 28 پست

خوب یعنی چیزی که میفروشه بالاتر وبهتر جا میزنه یا فقط با تکنیکای بازار یابی جنسشونو میفروشن اگه اولیه خوب حلال نیست حتی المقدور خودش اینکارو نکنه ودروغ نگه اگه محبوره دروغ بگه که بی خیال این شغل بشه ولی اگه دومیه که مشکلی نیست بالاخره برای فروش احتیاج به تکنیکایی هستش که فک نکنم ازنظر شرعی مشکلی داشته باشه 

ببین جایگاه الانش آرزوی هر مردیه درآمدش سیس کاریش سمت کاریش امنیت شغلیش فقط کت شلواری که شرکت بهش ...

مطمئنی بهانه ش نیست؟

شاید میخواد از زیر کار دربره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مردا تنبلن کلا دوس دارن بشینن خونه ور دل زنشون گوشش رو بکش شده قهر کن داد و بیداد کن نزار است ...

بابا این بخدا تنبل نیست

میگه پول اینا مشکل داره

اینا قیمت بالا به مشتری خارجی میگن جنساشونو قالب میکنن انتظار داره به مشتری خارجی قیمت داخل رو بگن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
به من گف من مخالفت کردم بعد به یه هفته نکشید خیلی شیک با مدیرش دعوا کرد استعفا داد بخدا دارم روانی ...

اوه پس کار از کار گذشته.

دیگه غصه خوردن شما فایده نداره باید بره دنبال کار جدید

مطمئنی بهانه ش نیست؟ شاید میخواد از زیر کار دربره

اخه اهل تنبلی نیس

ادم فعالیه خونه نشینی اذیتش میکنه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بابا این بخدا تنبل نیست میگه پول اینا مشکل داره اینا قیمت بالا به مشتری خارجی میگن جنساشونو قالب م ...

بهش چ ربطی داره اخه؟ چی تو این مملکت سرجاشه که حالا ایشون ب فکر درست و غلط بودنه؟ 😐 همه دارن میخورن 

مرجع تقلیدا گفتن حلاله

همون دیگه ایشالا گناهش بیوفته گردنشون 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
خوب یعنی چیزی که میفروشه بالاتر وبهتر جا میزنه یا فقط با تکنیکای بازار یابی جنسشونو میفروشن اگه اولی ...

ببین مدیرشون میگه فلان قیمت به تاجر بگید مخ تاجرم بزنید ببره

ولی تاجرم بچه نیست که گرگ تر از ایناس 

شوهر من میگه نه مخ زنیش مشکل داره مشکل شرعی 

دین میگه باید نمونم اینجا

آره دین میگه با کلی قرض خودتو بیکار کن زن و بچه تو حرص بده

بهش چ ربطی داره اخه؟ چی تو این مملکت سرجاشه که حالا ایشون ب فکر درست و غلط بودنه؟ 😐 همه دارن میخورن ...

تازه امروز رفتیم دفتر مکارم روحانیه میگه مشکل نداره درامد شما معیشت رو تو این شرایط سخت به خطر ننداز این شده دایه مهربان تر از مادر

بابا این بخدا تنبل نیست میگه پول اینا مشکل داره اینا قیمت بالا به مشتری خارجی میگن جنساشونو قالب م ...

اینجوری که اصلا مشکلی نیست اونا یچیزی برای فروش دارن هرقیمتی بخوان براش میذارن اون مشتریها هم حق انتخاب دارن بزور که بهشون فروخته نمیشه تازه حتما خیلی برای مشتریای خارجی قیمت مناسب میفته که مشتریش میشن بعدشم یه شرکت اونم بزرگ  یعالمه هزینه داره باید یجوری دربیاره دیگه 

همون دیگه ایشالا گناهش بیوفته گردنشون 

گفتن ربا حرومه مام سمتش نمیریم ولی وامو گفتن مشکلی نیس بازم گوش میدیم پای خودشون همه چی

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
تازه امروز رفتیم دفتر مکارم روحانیه میگه مشکل نداره درامد شما معیشت رو تو این شرایط سخت به خطر ننداز ...

خوبش شد حالا؟

قبل استعفا باید میرفت میپرسید نه الان که کار از کار گذشته

نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن از دین باید جلوتر باشن