2777
2789
عنوان

خیلی دلم از دست همسرم پره 😔😔😔

342 بازدید | 19 پست

پنج ماهه ازدواج کردم شروع عاشقانه ای داشتیم از هیچی براش کم نزاشتم خودشم اخلاقش خوبه ولی پریروز وام ازدواجمون ریختن ب حسابامون ما قرارمون بود مغازه بزنیم ولی شبش پیش خانوادش گفت احتمالا ماشین بخرم چون عشق ماشینه.ولی از رفتارای من متوجه شد که مخالم و ناراحتم.وقتی برگشتیم از همکلامی بامن فرار میکرد بعدش یه بهونه اورد باهم بحثمون شد الانم دوروزه قهریم مطمعنم داره جوری برنامه میچینه که من مخالفت نکنم و ماشین بخره..من همیشه سر هر ناراحتی پیش قدم میشدم که آشتی کنیم ولی الان هم دلم از حرفاش شکسته هم نمیخوام مغازه رو از دست بدیم پاپیش نزاشتم برای آشتی ولی شدیدا اعصابم خورده بنظرتون من مقصرم چکار کنم که دست ازین خودرای بودنش  برداره 

هنوز اول راهه🥴 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

مث ادم وایسا تو روش حرفتو بزن،این اداها چیه 

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم صحبت کنین،یکیتون باید بتونه اونیکی رو قانع کنه،یا تو اونو قانع کن برای مغازه یا اون تو رو قانع ...

خب اخه قبلا حرف زدیم نمیدونم چرا یهو حرفش برگشت اخه جالب اینجاس بامن اصلا حرف نزد تا گفتم بیا حرف بزنیم بهونه ی دعوا راه انداخت

خودش اصرار داشت مغازه بگیریم میگفت با سود مغازه ماشین میگیرم

حالا دوباره باش حرف بزن عزیزم...نذار سررشته ی زندگیت از دستت بره...تازه اول راهی اشتباهات گذشته ی ما رو تکرار نکن

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
یعنی الان میگی بی محلش کنم تا بیاد مقصر خودمم دیگه سر هر بحثی خودم رفتم معذرت خواهی 

الان اون دبه کرده نباید بری التماس شما قبلا صحبت کردین برنامه چیندین که مغازه بزنید ببخشیدا اگه عقل داشت میدونست از کنار مغازه ماشین و طلا و خیلی چیزا به دست میاد البته اگه جنس خوب بریزی یا تهران باشی مغازه درآمدش خوبه