2777
2789
عنوان

سوراخ گوش

103 بازدید | 3 پست

بچه ها من وقتی 40 روزم بود مامان بزرگم طبق رسم که اره خوبیت نداره دختر بعد 40 روزگی گوشش سوراخ نباشه سوزن داغو کرد تو گوشم و سوراخش کرد مث اینکه ی نفر گفته بود برا اینکه ضد عفونیش کنی باید داغش کنی اینم داغ داغ کرده بود تو گوشم منم ک بچه بودن زیاد تکون خورده بودم یکیش بزرگ شد یکیش کوچیک 

حالا اولا که ایا راهکار برای بسته شدن سوراخ گوش دارین اخه بعد 20 سال بسته نشده 

دوما که ایا بخوام گوشمو سوراخ کنم یکی دیگه که بیخیال این بشم درد داره؟ 

و اینکه کجا گوش سوراخ میکنن؟ 

توی کلینیک ها و بیمارستانها سوراخ میکنن ولی برای بسته شدنش فکر کنم یه بخیه کوچیک یا لیزر لازم باشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دردش کمه چون بیحس میکنن بعدشم نه نمیشه بستش ودیگه اینکه اکثر تزریقاتیها سوراخ میکنن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹