2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر 

واسم دعا کن گره از کارم باز بشه و زندگیم سروسامون بگیره مرسی عزیزم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

دعا کن شنبه دانشگاها رو تعطیل کنن😭😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
بعداز یه بارداری ناموفق و یه جراحی سنگین خادج رحمی اینبار داخل رحمی باردارم

خیلی مبارکه به سلامتی بیاد تو بغلت

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ای خداااا مبارکهههههه🥺😍😍😍😍😍

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

برام ذکر بگو 💚

ذکر صلوات خاصه ی حضرت زهرا(س)

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

مبارک باشه برام دعا کن

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه