2777
2789

تموم عمرم درس خوندم از بچگی تا نوجوانی همیشه درس خوندم همیییشه شاگرد اول بودم یا شاگرد دوم 

همیشه سرم تو کتاب بود میرفتم تو زیر زمین سرد با نور کم درس میخوندم از ۴ صبح بیدار میشدم واسه درس خوندن تا آخر شب همه ی زندگیم این بود همیشه تصور میکردم یه زن شاغل مستقل قوی میشم اما الان شوهرم نمیذاره بدم سرکار سهمیه استخدامی همه چی داشتم اما شوهرم نمیذاره 

مگه اینکه ازش طلاق بگیرم وگرنه آرزوهام رو باید به گور ببرم

لعنت به من من حقم نبود من خیلی درسخون بودم خیلی تلاش کردم دلم میخواد بخوابم هیچ کی بیدارم نکنه حتی خدا نه جهنمشو میخوام نه بهشت و من جهنم رو تو همین دنیا تجربه کردم😭الانم با گریه دارم مینویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرم طلاق بگیر زندگی اونقدری کوتاهه ک حیفه حسرت چیزیو بخوری 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

کاش ازدواج نمی کردم الان میخوام طلاق بگیرم همه میگن دیوونه ای شوهرت حقوقش خوبه درامدش بالاست فلانه اون جوریه اصلا شوهرم بهترین دنیا نن فقط میخوام کارمند باشم 

چرا قبل از ازدواج در مورد این مسئله که اینقدر برات مهمه حرف نزدی؟

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

قبل ازدواج نظرش چی بود گفت اجازه میدم بری.؟ 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی