2777
2789
عنوان

چندسالتونه!تاالان به خواسته هاتون رسيدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 81 پست
😍😍 نيني هم دارين 

اره عزيزم يه پسر ١ سال و نيمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من 19 نامزد 

دیپلم گرفتم میخواستم ادامه تحصیل بدم نشد 

میخواستم حداقل دیپلم رشته مورد علاقمو بگیرم نشد 

میخواستم تو کاری ک دوست داشتم شاغل باشم نشد

وقتی مجرد بودم سخت گیری های پدرم، خستم کرده بود 

حالا انگار برعکس شده.... 🙂 

بابام دیگه کاریم نداره ولی.... 

از خودم و زندگیم متنفرم

از دختری ک ابرو خم نمیکرد تبدیل شدم ب کسی ک همیشه یا بغض داره یا داره گریه میکنه... 

تنها چیزی ک بهش رسیدم عمل دماغم بود چون مشکل تنفسی داشتم 

از همه چیز مخصوصا خودم متنفرم 

متنفر بودم از زلیل بودن حالا ب جرم دوست داشتن باید ب همه چیز بگم چشم 

چطوری شد انقدر خار ‌شدم؟؟ 

عاشقی واقعا اینطوریه؟ 

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19 سالمه و متاهلم نه نتونستم به چیزایی ک میخوام برسم ینی شوهر و بچه نمیذارن🥺 خانه دارم ولی دوس دا ...

😍هنوز تايم داري تو ١٩سالگي بچه داري 

بازم ي قدم جلويي 

منم احساس پوچي ميكنم 

♥️♥️♥️
مثلا؟

شوهر خوب ، زندگی خوب،خونه و ماشین عالی؛سفرای خارجش ب موقع و... ازهمه مهم تر این ک شانسش خوب بود وگرنه خیلی معمولیه  

درسم علاقه ای نداشته بخونه و الان خونه داره ولی داداشم هم درس خوندس هم تو کارش خیلی موفق

من٢٥سالمه🥲

۲۵سالته دوتا بچه داری

من ۲۵سالمه ندارم

دعا کن برام:(

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من 19 نامزد  دیپلم گرفتم میخواستم ادامه تحصیل بدم نشد  میخواستم حداقل دیپلم رشته مورد عل ...

اميدوارم. راه درستي رو انتخاب كني 🥲 خيلي سخته 

نتونيم تو خونه پدرمون به خواسته هامون برسيم يه عمر حسرت ميشه 

♥️♥️♥️
۲۵سالته دوتا بچه داری من ۲۵سالمه ندارم دعا کن برام:(

من٢٥سالمه 

ولي ديپلمم 

و هيچ هنري ندارم 

احساس پوچي دارم 

ازاينكه نه الگوي خوبي واس دخترمم

نه مادر هنرمندي واس بچه هام 

♥️♥️♥️
۲۵سالته دوتا بچه داری من ۲۵سالمه ندارم دعا کن برام:(

عزیزم برای پدرتون چه اتفاقی افتاده

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
موقع عقد حق تحصیل و اشتغال نگرفتین

ن عقد رسمی ک نکردیم 

ربطی نداره ب گرفتنش عزیزم 

کلا نمیشه از نظر مالی خانواده م نمیتونن حمایتم کنن

اونم میگه کلا درس خوندن الکی عه... 

کارم ک خب چیزی بلد نیستم 

ولی خب مشکل من بیشتر تفاوت سلیقه و عقاید عه

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
عزیزم برای پدرتون چه اتفاقی افتاده

سرطان پروستات دارن عزیزم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم