2777
2789
عنوان

تجربه ايمپلنت كسي داشته ؟

1020 بازدید | 15 پست

بچه ها بنظرتون واس ي مرد٣٥ساله 

ايمپلنت بهتره 

يا دندون مصنوعي 

كسايي ك ايمپلنت كردن راضين؟ 

اذيت نشدن؟ 

جراحي و پيچ گذاشتنش خيلي دردناك بود؟ 

كارخاصي بايد قبل و بعدش كرد؟ 

♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال پیش انجام دادم و الان ۳۲سالم هست 

مصنوعی زوده ایمپلنت خیلی بهتره تو سن پایین 

راضی ام خیلی دوتا دارم 

درد نداشت اصلا دکترم کارش درست بود خداروشکر تاالانم مشکلی نداشتم دوماه تقریبا شد تا تکمیل شد کار 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

درد نداره ولی حتما پیش یه دکتر کار بلد برید

و اگه فک ضعیفی داره یا ارتروز فک انجام نده من ارتروز داشتم نمیدونستم دکترمم تشخیص نداد دیسک فکم در رفت

خدایا شکرت   قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...   
اصلا شرايطي نداره ك بايد انجام بدين بعدش؟

فقط لازمه عکس گرفته بشه و اگه استخون فک کم باشه و ضعیف قبل جراحی یکم پودر استخون میزنن 

واسه من کار خاصی نداشت یه دوره جراحی شد و پایه ها رو گذاشت بخیه کرد بعد از یه ماه دوباره جراحی و پایه های اصلی و سفارش روکش شد و بعدم دیگه روکش شد همین 

نه درد داشت نه کار خاصی 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
تقريبا سه تا ي طرف  دوتا طرف ديگش

اگر دندونایه پایین باشن خوبه نمیوفته ولی حواستون باشه که متناسب با دندونای دیگه باشه تا خورد نشن ،درکل ایمپلنت خوبه اگر استخون فکش خوب باشه 

منتظر به دنیا اومدن پسرم