2777
2789
از اون هولای خنگه. یعضی هاشون هول زرنگن جلوی زنشون نمیگن. ولی این جزو هولای خنگه. با عرض معذرت

وقیح بودنم نشونش همینه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴تا استخونو خورد کن تو دهنش.چ معنی میده انقد خیره باشه بیاد جلو زنش از بقیه زنا تعریف کنه🤨من ک تحملشو ندارم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

حالا بیاین بگین باشوهری که وسط رابطه به کل خاندانت فحش ناموسی میده چیکار باید کرد 😐 هی بهش میگم نگو میگه باشه چشم اما باز تکرار میکنه 

چند وقته دیگه اجازه میگیره میگه میشه بگم؟من اینجوری حس میگیرم بهش اجازه نمیدم بعد میبینم زیر لبی اروم داره با خودش فحش میده😐😂

هرچی خدا خواست💜🤍💛

بگو یه لحظه فکر کن یه مرد دیگه درباره منو خواهر و مادرت عین خودت حرف بزنه، چه حالی میشی؟ پس درباره ناموس بقیه همونجور باش که دوست داری درباره ناموس خودت رفتار کنن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

یا عوضش کن طلاق. یا مثل خودش بحرف تا جز بخوره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خودتو بکن تو چشمش از نقاط قوت خودت حرف بزن انقد بگو ک ببینه و بره تو مغزش

تا میتونی از خودت بگو تا میتونی خوب بگو از خودت بزار تو انقد جلو چشمش بری بالا ک فقط تورو ببینه اصلا نقاط ضعفتو بهش اشاره نکن

من حتی نقاط ضعفمم تو چشمش میکنم ک ابنو خودم دوس دارم مثلا قوز بینیم باعث شده شبیه بقیه نباشم نچرال نچرالم میرم جلو ایینه کیف میکنم انقد گفتم الان میگم عمل کنم میگه ن توروخدا حیفه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
حالا بیاین بگین باشوهری که وسط رابطه به کل خاندانت فحش ناموسی میده چیکار باید کرد 😐 هی بهش میگم نگو ...

وای غش کردم من خدا خفت نکنه😂😂😂😂

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
حالا بیاین بگین باشوهری که وسط رابطه به کل خاندانت فحش ناموسی میده چیکار باید کرد 😐 هی بهش میگم نگو ...

خب این انگار خشونتو دوس داره

بگو یه لحظه فکر کن یه مرد دیگه درباره منو خواهر و مادرت عین خودت حرف بزنه، چه حالی میشی؟ پس درباره ن ...

درک نمیکنن