2777
2789
😂😂😂نگفتی چیکارش کنما

توام بگو مادرت خواهرته توام عین خودش بگو😂😂

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂نگفتی چیکارش کنما

رابطه جنسی رو باید از زندگی شخصی جدا کنید کلا

ینی رابطه رو هرجور دوس دارید باشید قرار نیست تو زندگی شخصیتونم‌اون کارا پیش بیاد و اون رفتارا 

ولی تا بحال نشنیدم این مدلی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
اره بخدا  از عمه شروع کرد به خاله و مامانم رسید😐

ینی اونارو تصور میکنه؟

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

@nahal2218  

توام بگو مادرت خواهرته توام عین خودش بگو😂😂

مادرش فوت کرده چیزی نمیگم

اما وقتی اون چیزی بگه منم واسه خواهراش کم نمیزارم😂دیگه بدش میاد خودش چیزی نمیگه تا منم نگم

هرچی خدا خواست💜🤍💛
رابطه جنسی رو باید از زندگی شخصی جدا کنید کلا ینی رابطه رو هرجور دوس دارید باشید قرار نیست تو زندگی ...

من که میدونم تو زندگی پیش نمیاد چون از جشام بیشتر بهش اعتماد دارم 

اما خب وقتی اون حرفا رو میشنوم ناخودآگاه حس بدی میگیرم به خاطر همینه اذیت میشم دلم نمیخواد اون حرفارو بزنه

هرچی خدا خواست💜🤍💛
عزیزم با خودش صحبت کردی؟ بهش تو یک زمان مناسب صحبت کن و بطور جدی بگو نه من نه هیچ زن دیگه ای دوست ند ...

عزیزم هم‌نگا میکنه هم تعریف میکنه مثلا میاد میگه فلانیو دیدم چقه خوشکله یا مثلا زن فلانی چقه خوشکله دختر فلانی چقه نازه و ...

من که میدونم تو زندگی پیش نمیاد چون از جشام بیشتر بهش اعتماد دارم  اما خب وقتی اون حرفا رو میش ...

من اوایل تو رابطه سخت بودم الان ب دلش راه میام‌اونم ب دل من 

یعنی این جور حرفا هم میزنه؟ اما من وقتی میشنوم حس بدی میگیرم

ن میگم ک اولین باره میشنوم