2777
2789
عنوان

یه سوال دینی دارم نظرتون میخوام

195 بازدید | 12 پست

چطور گناهانی مثل شرک و زناو ... می تونن توبه داشته باشن؟ از دیروز که به شرک فک می کنم بعضی وقتا نسبت به ایمانم یه کوچولو مردد میشم بعد گریه می کنم که خدا خواهش می کنم نذار چون فقط یک حق الله قابل جبران می بینم کافر شم و سوره می خونم. کافر نشدم نه؟ البته میگن چون این گناهان بزرگن قطعا خدا سخت تر از گناهان صغیره می بخشه و توفیق توبه سخت تره درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه اگه واقعی باشه و دیگه سمت گناه نری بخشیده شدی ولی حق الناس بدترین گناهه که با بنده خدا سروکار داری 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

@susaaaaaan @زغوغای_جهان_فارغ

انسان اگه از اول از گناه دوری کنه ارزش و درجه اش واقعا بیشتر از فردی هست که گناه کرده و بعد توبه.  

خدا رحمان و رحیم است و گناهان را در صورت پشیمانی از ته دل و توبه واقعی و سعی در جبران گناه می بخشه.

@susaaaaaan   @زغوغای_جهان_فارغ    انسان اگه از اول از گناه دوری کنه ارزش و درج ...

خب دیگه انسان جایزالخطاس . شما از این دید نگا کنین که اونی که خطا کرده و گناه انجام داده بعد از چشیدن طعم شیرین گمراه کننده ی گناه توبه کنه اجرش چقدره؟ 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱

ببین من ی مشکلاتی داشتم توزندگیم ک اصلاقابل حل نبود یعنی باهرکسی مشورت میکردم گیج میشد ومیگفت فقط معجزه میتونه برات کاری کنه انقددل شکسته بودم ک فقط خدامیدونه ولی توکلم کردم بخدا عادت گناه کردنمو تقریبا کم کردم هرروز صلوات گفتم الان جوری داره تک تک شون حل میشه ک خودمم درتعجبم توبه کن برای هرگناهی ک کردی عزیزم سعی کن باخدا دوست بشی وازته دل دوسش داسته باشی ببین ک چ کارابرات میکنه هرگناهی قابل جبرانه هیچوقت ناامیدنشو

@شیواام     @عرفان14      

ببین مثال می زنم. البته این عقیده من هست و فکر می کنم درست هست:  اگر حضرت آدم از قبل گناه نمی کرد الان بهشت بود و روی زمین نبود. حضرت آدم گناه کرد بعد توبه و خداوند گفت شما را به زمین می فرستم و مورد آزمایش قرار می دهم.

اگر اونجور که میگین می بود اونوقت آدم پس از توبه بازم وارد بهشت می شد. 

پس به خاطر همین فکر می کنم دوری از گناه ارزشمند تر از توبه هست. البته فردی که توبه کرده با انجام صالحات و کار های نیک فراوان می تونه مثل اولی ارزشمند شه.

@شیواام        @عرفان14         ببین مثال می زنم. ال ...

در اینکه حرفت درسته شکی نیس ولی میتونیم اینجوریم به قضیه نگا کنیم که مثلا دو تا بچه داری ، یکیش سر ب راه و آروم ولی اون یکی پر شر و شور و شیطون ، اونی که آرومه و هیچ کار اشتباهی نمیکنه خود به خود دوسش داری ، ولیی اونی که مثلا با توپ زده گلدون مورد علاقتو شکسته ولی بعدش کلی پشیمون شده و ازت معذرت خواهی کرده و با پول تو جیبیاش برات یه گلدون دیگه خریده و دیگه تو خونه توپ بازی نکرده رو هم یه جور دیگه دوسش داری .

خدا هم اینجوریه با بنده هاش . بنده بیگناهش رو بی قید و شرط دوس داره و بنده از گناه برگشتشو هم یه جور دیگه قبول میکنه و دوس داره . 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
در اینکه حرفت درسته شکی نیس ولی میتونیم اینجوریم به قضیه نگا کنیم که مثلا دو تا بچه داری ، یکیش سر ب ...

این مهمه انسان هر چقدر بیشتر از گناه دوری کنه وهر چقدر بیشتر کارهای خوب انجام بده ارزشش پیش خدا بیشتره🌹🌸