2777
2789
عنوان

اونایی که دوس ندارن پول خرج کنن با اونی که ولخرجه بیرون نرین اه😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 20 پست

هر کی یه سلیقه ای داره دیگه یکی دوست داره مدام خرید کنه یکی نه من خودم لباس اینا میخرم ولی ظروف و اینا دیگه خرید نمیکنم چون جهازمو اصلا استفاده نکردم عوضش برا کارای و دوره های هنریم هزینه میکنم بعد از نظر خانواده همسرم خسیسم خب متفاوته سلیقه تو خرید

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کتابای دانشگاهمو میخریدم چون دلم نمیخواست قرض بگیرم

تا برسونن به دست ادم چندین جلسه رفته، نمیشه هایلایت کنی، بعدم باید یکی یکی پیداشون کنی و برگردونی بهشون

یه دوستی داشتم از بچگی دوست بودیم و یه ترم از من پایینتر بود بیشتر کتاباشو از من میگرفت

یبار بحث قرض کردن کتاب شد گیر داد که قرض بگیر گفتم الان دو هفتست قراره برام بیاره و نیاورده میرم بخرم

برگشت گفت خریا میری میخری

منم عصبانی شدم گفتم اره خرم میرم میخرم میدم تو استفاده کنی که اخرم اینجوری بهم توهین کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم

مابایه خونواده رفتیم مسافرت شمال چون خودشون اهل شام نبودن نذاشتن ماهم درس وحسابی چیزی بخوریم من بدبخت ماهیانه هم شده بودم یعنی سفرزهرم شد

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم