2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینو خریدم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄

دومی قشنگه 😊🌱

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
من اینو خریدم

البته بجائ دخترا ی چی دیگ جایگزین کردم حضوری خریدم تهران اینترنتی هم داشت

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄