2777
2789
عنوان

ام وی ام x22 شرایطی میدن؟

737 بازدید | 17 پست

سلام دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید. فروشش شنیدم خیلی سخته و افت قیمت شدید داره درسته؟

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
ما نقد ثبت نام کردیم  بد به دلت راه نده میگن خوبه فروشم خوبه الان همه دارن دیگه چینی

شما کی ثبت نام کردین؟تحویل ندادن هنوز؟ما قصدداریم دنده ای ثبت نام کنیم ۴۸۷تومن. 

بین اینو دنا مدل ۱۴۰۰موندیم اخه از دنا خیلی تعریف میکنن از این بدمیگن نگران شدیم. سرگردونیم نمیدونیم چیکارکنیم اصن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم همین طور بین دنا و این موندیم 

ما هم دنده ای همین مدل شما میگم رو ثبت نام کردیم 

تازه پری روز 

میگن تا سه ماه هم طول میکشه بدن 

دل بزن به دریا هر کدوم عشقته بگیر 

ما دو تا از همسایه هامون داشتن راضی بودن گفتن خوبه 

اسم چینی بد در رفته  وگرنه ایران خودرو هم در همین حده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ما هم همین طور بین دنا و این موندیم  ما هم دنده ای همین مدل شما میگم رو ثبت نام کردیم  ت ...

سایتش بازه؟آخه میگن سایتش باز نشده. ماهم تصمیممونو گرفتیم قصدمون اینه ثبت نام کنیم.

وای واقعا سه ماه طول میکشه.آخه ما ماشینمونو فروختیم فردا میرن تعویض پلاک

بعد شما کل پولو دادین همون اول؟من میترسم کلن تحویل ندن سرکاری باشه.

امروز شوهرم نمایندگی سوال کردگفت تو کل کشور ۱۰۰و خورده ای تولید میشه و چندین هزار نفر ثبت نام میکنن. آخه این حرف ینی چی ینی پول بدیم اما ماشین ندن؟؟

ما هم همین طور بین دنا و این موندیم  ما هم دنده ای همین مدل شما میگم رو ثبت نام کردیم  ت ...

ببین میگن ۴۸۷ تومنه ینی هیچ تغییری نمیکنه؟بعد موقع تحویل نگن بیاین ۵۰میلیون بیشتر پول بدین. 

من اعتمادی به اینا ندارم اما بهترین کار انگار همینه. بعد همون رنگی که بخاییم میدن؟ما سفید سقف مشکی میخایم

ببین میگن ۴۸۷ تومنه ینی هیچ تغییری نمیکنه؟بعد موقع تحویل نگن بیاین ۵۰میلیون بیشتر پول بدین.  م ...

وقتی پول رو بدی نه دیگه 

برا ما همون نمایندگی ثبت نام کرد میگن فقط تونستیم دو نفر ثبت نام کنیم اونم سما بودید و یه نفر دیگه 

خود نمایندگی هم ثبت نام میکنه من همسرم نتونست خودش ثبت نام کنه همش سایتش ارور میداد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
وقتی پول رو بدی نه دیگه  برا ما همون نمایندگی ثبت نام کرد میگن فقط تونستیم دو نفر ثبت نام کنیم ...

ببین مدارک مارو گرفتن اما گفتن سایت هنوز باز نشد احتمال زیاد این هفته باز میشه اول گفتن شنبه یکشنبه. الان میگن یکشنبه دوشنبه یا تااخر هفته. من از این بلاتکلیفی وحشت دارم.

حالم بهم میخوره از هرچی ثبت نام چون ۵ماه منتظر مسکن ملی موندیم پولمون پوچ شد اخر باز نشد سایتش الانم رسید به سایت ام وی ام.

ماشین روز به روز داره گرونتر میشه میخوام ببینم اگه واقعن نمیشه ثبت نام کرد بریم سریع هر ماشینی شد بخریم فقط پولمون حروم نشه. خسته شدم بخدا همش حالم بده ماشینو فروختیم امروز ۲۰ میلیون بالارفت قیمتش. 

اگه سایت باز نشه تا چندروز دیگه کلی ضررمیکنیم و نمیتونیم ماشین خوبی بخریم 

سایتش باز میه ولی ثبت نامش زودتر پر میشه 

من میگم شما ماشینت از بیرون بخر چون شاید تا یکی دو ماه دیگه هم نتونی ثبت نام کنی 

سایتش باز میه ولی ثبت نامش زودتر پر میشه  من میگم شما ماشینت از بیرون بخر چون شاید تا یکی دو م ...

نمیدونی هرچندوقت سایتش بازمیشه؟شما چندماه تلاش کردی تا ثبت نام کنی؟

ینی من اگه ثبت نام کنما پولو واریز کنم یه نفس راحت میکشم.بعد میمونه فقط استرس تحویلش. 

نمیدونی هرچندوقت سایتش بازمیشه؟شما چندماه تلاش کردی تا ثبت نام کنی؟ ینی من اگه ثبت نام کنما پولو وا ...

ما آشنا داشتیم فوری برامون ثبت نام کرد 

ولی خیلیا تو نوبتن 

ما آشنا داشتیم فوری برامون ثبت نام کرد  ولی خیلیا تو نوبتن

چندم ثبت نام کردین؟از آشناتون بپرسین سایت بازه یا واقعا بسته اس.

میخام ببینم اگه سرکارمون گذاشتن قیدشو بزنیم 

چندم ثبت نام کردین؟از آشناتون بپرسین سایت بازه یا واقعا بسته اس. میخام ببینم اگه سرکارمون گذاشتن قی ...

چند روز پیش فکر کنم چهارشنبه بود  ـسایت بسته هست هفته ای یکی دو بار باز میشه 

چند روز پیش فکر کنم چهارشنبه بود  ـسایت بسته هست هفته ای یکی دو بار باز میشه

اها خب پس درست میگن بهمون. ممنون عزیزم. ان شالله که بزودی تحویل بگیرین. به شما گفتن تحویلش سه ماهس؟اخه من شنیدم ۴۵ روزه اس 

اگه آشناتون گفته حتمن شما درست میگین. 

چند روز پیش فکر کنم چهارشنبه بود  ـسایت بسته هست هفته ای یکی دو بار باز میشه

ماهم تقریبن یه آشنا داریم زنگ زد و گفت که از ما مدارکمونو بگیرن.حالا نمیدونم واقعن کار انجام میده یانه. هروقت سایت باز شه مشخص میشه.