2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بارداری سوم

328 بازدید | 14 پست

هفته پیش به حساب پریودم رفتم سونو ک شش هفته و پنج روز بودم ولی سنو ۵ هفته و پنج روز دید و ساک و دید فقط

دوباره دیرورز بعد یک هفته رفتم میگه سنش ۵ هفته و ۶ روزه و فتال پل دید ولی میگه ظاعرا رشدش متوقف شده

یعنی تو هفت روز یک روز رشد داشت.

دوباره گفت هفته بعد برو سنو و شیاف سقطش کن.

داغونم این سومیه ک از دست میدم .

اولی تو شش هفته خودش خونریزی کرد هماتوم داشت.

دومی تو ۲۱ هفته دهانه رحمم باز شد یهو.

اینم الان اینجوری ولی درد خونریزی ندارم.

میشه امیدوار بود یا الکی امیده؟

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله خدا بهت بچه ی صحیح و سالم بده،،راستش من دانش و تجربه ای ندارم،،،خودم یه دختر پنجساله دارم ...

الهی هر چی ب صلاحته عزیزم برات پیش بیاد

منم چهار بار باردارشدم از چهار بار فقط پسرم رو دارم،من برا اخرین بارداری مثل شما دو هفته پست سر هم گفتن هشت هفته و پنج روز تازه میگفتن قلب ش دیگه کار نمیکنه ،اومدم خونه بیخیال شدم هفته دوازده رفتم برا سونو ان تی اون موقع دیگه واقعا قلب ش ایست کرده بود بازم حرفشون رو باور نکردم یک هفته بعد افتادم به خونریزی وسقط شد،اگه قرار باشه مشکلی برا بارداری پیش بیاد بدن خودش علایم نشون میده 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
منم چهار بار باردارشدم از چهار بار فقط پسرم رو دارم،من برا اخرین بارداری مثل شما دو هفته پست سر هم گ ...

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزم

منظورم این بود تشخیص هفته هشت شون اشتباه بود،ولی خوب دوازده هفته ایست قلبی کرد،این تشخیص هفته ی هشت رو سه تا ازمتخصص های بنام شهرمون ددان ،تشخیص شون هم اشتباه بود بچه تا دوازده هفته رشد کرده بود

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
منظورم این بود تشخیص هفته هشت شون اشتباه بود،ولی خوب دوازده هفته ایست قلبی کرد،این تشخیص هفته ی هشت ...

پناه بر خدا خواعر دلم خونه

ان شالله برا شما هم تشخیص اشتباه باشه و بارداری سالم وراحتی رو تجربه کنید

ان شالله برا شما هم تشخیص اشتباه باشه و بارداری سالم وراحتی رو تجربه کنید

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خیلی روحی داغونم

من با این تجربه بارداری خارج رحمی داشتم ولی این بار تصمیم گرفتم اگه باردارشم دکتر نرم ،غیر از استرس وارد کردن کار دیگه ای بلد نیستن.

من با این تجربه بارداری خارج رحمی داشتم ولی این بار تصمیم گرفتم اگه باردارشم دکتر نرم ،غیر از استرس ...

ایشالا بارداری های سالمی داشته باشی عزیزم

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خیلی روحی داغونم

با گوشت و خونم لحظه به لحظه تون رو‌درک میکنم،ان شالله تشخیص شون اشتباه هستش

با گوشت و خونم لحظه به لحظه تون رو‌درک میکنم،ان شالله تشخیص شون اشتباه هستش

انشالله پناه بر خدا به این وقت اذان