2777
2789

اصولا بچه ها همکاری نمیکنن، خودت باید با حوصله باشی وصبوری به خرج بدی، تند تند ببریش سرویس، 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاا منم همین مشکل دارم 

چند ماه درگیرممشاور هم گفته نباید سفت و محکم برخورد کرد باید تو ارامش از پوشک گرفت 

اخه اصلا همکاری نمیکنننن

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

من پسرمو از ۱۸ماهگی شروع کردم به  گرفتن اولش همکاری کرد بعدش دیگه لجبازی کرد منم باهاش لجبازی کردم خلاصه بهت بگم الان ک دوسالو نیمشه هنوزم یاد نگرفته عجله نکن من استباه کردم عجله کردم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

تو سرما نمیشه گرفت که ..الانم زوده بنظرم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

پسر من دو سال و ۴ ماهشه .

اصلا همکاری نمیکنه .

الکیه میگن هی ببر سرویس ‌ من نیم ساعت نیم ساعت بردم 

اخرش سردی کرد .سرویس داخل خونه است 

بازم یاد نگرفت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه بار میگه جیششو  سه بار نمیگه

طبیعی عزیزم تا عادت کنه ومتوجه بشه، ولی نباید دیگه شزطیش کنی هی پوشک ببندی هی باز کنی 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

خب بذار هروقت همکاری کرد که نه تو حرص بخوری، نه بچه اذیت شه.

من دخترمو ۳سال و۲ماهش بود گرفتم، ۱بارم نجس نکرد و حرص نداد. خیلی هم راضی ام، هرچند اطرافیان ناراضی بودن. نه که اونا پول پوشکشو میدادن😏

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم