2777
2789
عنوان

عدد بتا کمکککککککک

168 بازدید | 25 پست

۱۴ اذر ۲۲۱

۱۶ اذر ۲۶۸

۱۷ اذر ۳۹۳

بنظرتون خوب داره میره بالا؟

ن لک ن خون ریزی هیچ کدوم ندارم

بنظرتون خارج رحمی؟

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

خوبه 

بسه ديگه نرو

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا اینقدر به خودت استرس میدی هر دقیقه میری ازمایش

اخه من ای یو ای کردم باید تحت نظر باشم تازه دکتر یروز در میون برام ازمایش نوشته

دکتر برام یروز درمیون بتا نوشته  من ای یو ای کردم  بنظرتون خارج رحمی نیست؟

نيست عزيزم

نرماله

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
فقط میدونم بین فاصله دو روز باید ۲ برابر باشه. واسه من ۳۴۰ بود دو روز بعد شد ۹۴۵

برا من از دیروز تا امروز یک برابر رشد کرد فردا میشه دو برابر 

ولی دفعه اول تا دوم فقط ۴۰ تا رفت بالا

اره خوبه چراهی میری ازمایش بتا .منم ای یوای کردم شنبه ازمایش دادم ۱۷روز ازای یوای ام گذشته بود شد۵۵۱دکتر گفت خوبه دیروز رفتم براسنو تشکیل ساک بارداری که تشکیل شده بود.زیاد نرو بتا بده بسه دیگه رفته بالا دیگه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من