دخترنقاشم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1593 عنوان چرااصلا به تلگرامم وصل نمیشم؟😭😢کدنمیده بهم 84 بازدید | 10 پست چکارکنم بچه ها؟اصلا زنگ و پیام نمیده 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲 1401/09/17 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 جدیدا تماس میگیره کد رو میخونهاگه تماسم نمیگیره حتما زیاد شماره زدی و موقتا نمیتونی وارد شی ، ۱۲ ساعت بعد دوباره امتحان کن من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18015 برای منم اینجوری شده من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 چیه تلت فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
دخترنقاشم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1593 جدیدا تماس میگیره کد رو میخونه باچه تلگرامی؟چون من هرتلگرانی میزنم فقط پیامه که اونم نمفرسته برام 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
gallery_sanjagh عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 271 میشه فیل تر شکن چی استفاده میکنید وتلگوشیم خراب شده بود فلش کردم هیچی ندارم
دخترنقاشم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1593 چیه تلت همه رو نصب کردم ایکس وطلایی واصلی و همه چی 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 باچه تلگرامی؟چون من هرتلگرانی میزنم فقط پیامه که اونم نمفرسته برام فقط از تلگرام اصلی استفاده کن. جعلی ها و فیک ها رو اصلا استفاده نکن من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
amin5556 عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2194 منم ۱۰تا فیل.تر دارم از دیروز ساعت ۴.۵اصلا وصل نمیشن یا اگر وصل بشن واتساپ یوتیوب یا چیزای دیگه بالا نمیاره اعصابم خورد کرده کاربر آقا هستم
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 همه رو نصب کردم ایکس وطلایی واصلی و همه چی رهامسنجر نصب کن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|