2777
2789
عنوان

دختری که با اجنه ارتباط داره؟ +واقعی اگه میترسین نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش تل گرام داره؟ تو خصوصی درخواست دوستی بدید بگم چکار کنه

من داخل روبیکا بهش پیام میدم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
سر در نیاوردم چی گفتی ،بد تعریف کردی

ببین دختره به مادرش میگه خواب دیدم از یه چیزی عکس گرفتم

ولی مامانه میگه چیزی نیست دخترش اصلا رمز گوشی مادرش نمیدونه وقتی مادره میره سر گوشیش میبینه عکسی که دختره به مادرش گفته یه اسکرین شاته داخل گوشی مامانشه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
دخترش احتمالا مدیوم هست  میشه براش حصار کشید

مدیوم چی؟ میشه یکم توضیح بدی چند ساله ازش یجوری دفاع میکنن خیلی هم دختره خوشگله 

میتونم کمکش کنم اما بپرس تل گرام داره

نداشت میتونی خصوصی بهم بگی براش بفرستم؟ 

مدیوم چی؟ میشه یکم توضیح بدی چند ساله ازش یجوری دفاع میکنن خیلی هم دختره خوشگله 

کسی که با موجودات ارتباط داره یا قدرت های دیگه 

دارای قدرت های خاص هستند 

ب مادرش پیام بده میتونه تو تل گرام باهام ارتباط بگیره ب استادم وصلش،کنم 

اینجا نمیتونم کمک کنم

کسی که با موجودات ارتباط داره یا قدرت های دیگه  دارای قدرت های خاص هستند  ب مادرش پیام ب ...

آخه مادرش تلگرام نداره نمیتونی داخل خصوصی بهم بگی براش اسکرین بفرستم توی روبیکا؟ 

14

بزرگ شده پس 

چون بچه کوچیکا هم همینطورن 

بگو ببره پیش یه دعا نویس براش دعا بنویسه خب دیگ تو فکر این چیزام نباشه یا اتاقشو عوض کنه 

یا یه سری وسایلاشو نگا کنه چیز عجیبی دید بندازع بیرون 

اتاقشو کامل چک کنه تخلیه کنه و ببره تو یه اتاق دیگ 

و اینکه یع گردنبند حالت پلاک نقره الله روش نوشته باشه بندازه گردنش و درم نیاره 

ایشالا حل میشه 

باید فراموش بشه این مسائل ، بچه ها خوابای بد زیادی میبینن 

بهش بگو ک ب چیزای خوب فکر کنه و تنها نباشه بهتره 

ایه انا فتحنا لک فتحا مبینا هم اگ میتونه براش قاب کنه بزنه تو اتاقش خیلی ب خوابش کمک میکنه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
بزرگ شده پس  چون بچه کوچیکا هم همینطورن  بگو ببره پیش یه دعا نویس براش دعا بنویسه خب دیگ ...

درسته ولی خواب نیست موضوع اینه خوابی که دید واقعی شده بود

درسته ولی خواب نیست موضوع اینه خوابی که دید واقعی شده بود

خو منم میبینم واقعی میشه😐 دقیقا همونجور ک دیدم میشه، اولش ترس داشتم ولی بنظرم خوبه میفهمم ایندم چی میشه 

دیشبم یه خواب دیدم کمی میترسم واقعی بشع ولی دیگ کاری بر نمیاد ازم من تلاشم میکنم 

😑ترس داره ولی ب این میگن یه قدرت خاص😊 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
خو منم میبینم واقعی میشه😐 دقیقا همونجور ک دیدم میشه، اولش ترس داشتم ولی بنظرم خوبه میفهمم ایندم چی ...

نه نه گلم منظورم موضوع عکسه به مادرش گفت توی خواب اسکرین گرفتم ازش ولی وقتی مامانش گوشی خودش نگاه میکنه عکسه و میبینه و دخترش اصلا رمز گوشی مادرش نداره 

نه نه گلم منظورم موضوع عکسه به مادرش گفت توی خواب اسکرین گرفتم ازش ولی وقتی مامانش گوشی خودش نگاه می ...

😑والا اون دیگ عجیبه 

میگم ک باید بره پیش یع کسی ک قدرت داشته باشه شبیه دعا نویس