2777
2789
عنوان

پسرم تلویزیون رو کشید اقتاد زمین پایه اش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 22 پست
سر ما هم خورده امروز کلا میبرم دکتر. الان داشت گریه میکرد نمیدونم برای پاشه یا سر ماخوردگی

الاهی...بچه داری سخته من یه ۲ساله دارم تلوزیون رو زدیم دیوار هیچی زمین نیس غیر فرش و مبل همه کابینت و کشو هارو بستم چسب زدم بخاری رو گذاشتم لای دوتا مبل اخه میرفت پشتش لوله اش رو میکشید😐

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

خداروشکر خودش چیزی نشده، دختر منم چند روز پیش تلویزیون انداخت رو خودش گوشه محافظ تلویزیون خورد به پی ...

یا خدا چند سالشه؟؟؟

گوشه تلویزیون ما موکت رو پاره کرده..پسرم میخواسته فلش رو در بیاره شانس اوردم گوشه وایساده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دقیقا سه ماه از پسر شما بزرگتر بود که همین حرکت زد. خیلی شانس آوردیم که خودش چیزیش نشد. فقط رو تلویزیون یه حالت خط خیلی باریک افتاد و گوشه بالاش اون قسمت فلزی دور تلویزیون یکم تو رفتگی پیدا کرد.

خدا خودش همیشه مراقبشون باشه   

یا خدا چند سالشه؟؟؟ گوشه تلویزیون ما موکت رو پاره کرده..پسرم میخواسته فلش رو در بیاره شانس اوردم گو ...

۲۲ ماهشه، الانم براش پماد گرفتم میزنم جاش نمونه. تلویزیون هم گذاشتم رو اپن. اینقدر که همه وسیله هامو جمع کردم خونمون شده مثل مسجد😅

راحت بگیر تا راحت بگذره😁