2777
2789
عنوان

تـــئــــوری 😵🗿😐🌝

132 بازدید | 7 پست

🌝🗿

◂ یه تئوری هست که میگه : 

◈ شاید هم آینه‌ها از بین این همه آدمی که میبینن ، یکی رو دوست داشته باشن و اونو خوشگلتر نشون بدن ...

ولی شما میرید اون آینه رو میخرید و اگه از شما بدش بیاد ، در نتیجه شمارو زشت نشون میده ..😐😐😐😐😐

• یه تئوری هست که میگه :

- شاید بهشتی که قراره توش زندگی کنیم ،بعد از مرگمون باشه و الان تو جهنم زندگی میکنیم ...!!!!

• یه تئوری هست که میگه :

- توی دنیا 7 نفر دقیقا شبیه شما هستن و 90 درصد احتمال داره که همو ببینید...😬!!! 

- یه تئوری خیلی قشنگ هست که میگه :

"اگه شما به شدت دلتنگ یه نفر باشین ، حتما تو رویاهاش به خوابش میرین و اون شخص خواب‌تونو میبینه♥️!!

- یه تئوری هست که میگه : 

• اگه توی یک رور سه نفر رو خوشحال کنید ، به یکی از آرزوهاتون میرسید ...!!!

• در سرتاسر دنیا ، از هر یک میلیون نفر ، حدود 7184 نفر شبیه به هم هستند و میشه گفت : همزادن 😐!!

- یک افسانه قدیمی هستش که میگه 

( وقتی تنتون مور مور میشه ، دلیلش ارتعاش قلب شکسته یکی از اطرافیانتون هستش ، حالا باید بگردید و اون رو پیدا کنید💔😑! )

◈وقتی صدای درونتون شمارو به انجام ندادن کاری تشویق می کنه ، درواقع میتونه صدای خودتون و یه هشدار از آینده باشه ! چون اون نتیجه‌ کارو میدونه.

≌یه تئوری هست که میگه : 

• شاید کسایی که خوابشون طولانی و سنگین‌تره ، روحشون یه ماموریت مهمی تو یه دنیای دیگه‌ایی داره ...😑

( حالا فهمیدم من چرا انقد میخوابم ، نگو اونور ماموریت دارم😎😂)

°•یه تئوری هست که میگه : 

''اگر صدای زنگ تو گوشت بشنوی ، یعنی یه آدم مُرده میخواد بهت یه پیامی بده"...😐🪦!•°

≌اگر وقتی داری آهنگ گوش میکنی ، حس میکنی یکی اسمتو صدا میزنه یا یکی در میزنه ، یه تئوری هست که میگه : 

این به این معناست که یه روح گمشده داره تورو از وجودش آگاه میکنه ...!( یا اسطوقدوس 😑😐) 

↚شاید همه ما تو کُما هستیم و اون صداهایی که گاهی اوقات صدامون میزنه ، کسایی هستن که منتظرن تا ما به هوش بیاییم...

◈یه تئوری هست که میگه : 

" شاید اصلا آدم فضایی‌ها خود ما باشیم و انسان های عادی تو سیاره های دیگه دارن زندگی میکنن ...😑

- یه تئوری خیلی قشنگ هست که میگه :

⋆وقتی اتفاقی اسم کسی رو به زبون میاری ؛ یعنی اون شخص داره بهت فکر میکنه..

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

به جان پیروکم خیلی زیاد بود

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آینه‌ای که تو دستشوییمونه رو حلال میکنم دمش گرم خیلی خوشگل نشونم میده😂

دقیقاااااااااا

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

منم بگم😁

میگن اگه تو دستت چپت یه نشونه داری قبلا فرشته بودی😃

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
منم بگم😁 میگن اگه تو دستت چپت یه نشونه داری قبلا فرشته بودی😃

من دارم ولی بعید میدونم فرشته بوده باشم

یزیدی چیزی بود الانم دارم تاوان پس میدم 😐🤣

من دارم ولی بعید میدونم فرشته بوده باشم یزیدی چیزی بود الانم دارم تاوان پس میدم 😐🤣

شاید فرشته ای بودی که کارای خوبی نکردی😈😂😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡