2777
2789

همسرم رفته سفر صبح ، با پسرم تنهاییم ، الان به سرم زد واسه ناهار مهمون دعوت کنم ، دختر عمه هامو

نزدیکمونن ،

بنظرتون بد نیست الان بگم؟ اگه دعوت کنم چیا درست کنم که زودم حاضر بشه؟؟غذا ، دسر

خونه هم تمیزکاری میخواد😅خیلی دل خوشم من🤣

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

واقعا دلت خوشه ها خخخخ😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای عصرانه دعوت کنی به نظرم‌بهتره

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

باید اول زنگ بزنی بعد کار کنی

چون اگه بخای کار کنی، همه رو اوکی کنی بعد زنگ بزنی دقیقا میفته دم ناهار. الان زنگ بزن دعوت کن

من باشم ک خیلیم خوشحال میشم 😂😂

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

دلت خیلییی خوشه😬

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اگه صمیمی هستین یه غذای خوشمزه و ساده که میدونی همه دوست دارن؛ درست کن. رسمیش نکن. زنگ بزن بگو بیاین دور هم باشیم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.