2777
2789

شیر خشک بهش نده دوست خوبم ، معده اش بهش حساسه ، حتما بهش شیر خودت رو تا جاییکه میتونی بده و بعد 6 هم غذای کمکی هم در وعده های مختلف بده دوست خوبم🥰

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

شاید زیاد بهش میدی..یا شیرخشک بهش نمیسازه

دیدم بعضی مادرا هم شیر خودشون رو میدن و بلافاصله بعدش میگن بچم سیر نشد براش شیر خشک درست میکنن بچه هم با معده کوچیک چجوری جا بده این همه شیر رو.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خشک بهش نده دوست خوبم ، معده اش بهش حساسه ، حتما بهش شیر خودت رو تا جاییکه میتونی بده و بعد 6 هم ...

غذای کمکی برای سه ماهه!!

شیر ندارم یعنی خیلییی کم قابل جمع آوری نیست

غذای کمکی برای سه ماهه!! شیر ندارم یعنی خیلییی کم قابل جمع آوری نیست

خب پس اشکالی ندارد ، همون شیر خشک بده تا ببینم برای بچت چه اتفاقی می افته ، بعد خودت با چشمان خودت پر پر شدنش را خواهی دید.😁 شوخی کردم.😊

غذاها و داروهای گیاهی و چیزهایی که شیر رو زیاد می‌کنن ، بخور درست میشود جانم. بعد که بچت 6 ماهش شد ، بهش غذای غذاهای دیگه بده دوست خوبم.

والا من خودم بچه بودم مامانم همه چی بهم میداد ، تازه میگفت خودم اینقدر زرنگ بودم میرفتم سر وقت یخچال هر چی میدیدم می‌خوردم و کلی کیف میکردم برای خودم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛