2777
2789

برم خیاطی یاد بگیرم خوبه برای درآمد زایی ؟؟ خیلی دوست دارم یه شغلی داشته باشم 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

خیاطی کارش توخونه س باید جذب مشتری خوبی داشته باشی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیاطی پیرت میکنه.مخصوصااگه بخوای تولیدیا کار کنی.کلا خیاطی براچشم وکمر خیلی بده.خواهرشوهرم پوستش کنده شده آنچنانم درامدی هم نداره.شاید مزون وشخصی ودوزی بهتر باشه اونم البته به مهارت وبه مغازت که کجاباشه بستگی داره

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
مشتریش هست از تو آشنا 

خوبه پس 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
خیاطی پیرت میکنه.مخصوصااگه بخوای تولیدیا کار کنی.کلا خیاطی براچشم وکمر خیلی بده.خواهرشوهرم پوستش کند ...

پس چی خوبه بشه درآمد زایی کرد؟

برای رسیدن به درامد بالا توی خیاطی زمان زیادی میخوای و شغلی نیست که به عنوان کار پارهوقت طوری درنظر بگیری اگه درامد میلیاردی میخوای اون باید بشه شغل اصلیت 

مزون هایی میشناسم که یدونه لباسشون زیر ۵ میلیون نیست

نمونش مزونای لباس عروس توی شانزه لیزه تهران زیر ۲۰ اصلا ندارن و مشتری های زیادی هم دارن! ولی خب هم بهترین طرحارو میزنن هم دستشون خیلی تنده تو دوهفته یا کمتر لباس عروسو درست میکنن دقیقا فیت سایز طرف (نه اینکه لباس داشته باشن تنگ یا گشادش کننا، از اول همه چیشو عروس انتخاب میکنه از اول اول میدوزنش)

خیاط هم میشناسم توی ی مغازه ی درب و داغون که لباسایی که داغون شده رو درست میکنه و درامد نداره

کاملا بستگی به خودت داره فقط اینکه سرمایه ی اولیه نیاز داره چون پارچه و چرخ اینا گرونه و برای آموزش کلی باید استفاده کنی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

پس چی خوبه بشه درآمد زایی کرد؟

آرایشگری شنیدم خیلی خوبه.حتی اگه نتونی مغازه اجاره کنی میتونی صندلی اجاره کنی اونم تو محله های شلوغ.درامدش عالیه.اگه محله های بالای تهران بری که چه بهتر.دوست خواهرم پول پارو میکنه

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
برای رسیدن به درامد بالا توی خیاطی زمان زیادی میخوای و شغلی نیست که به عنوان کار پارهوقت طوری درنظر ...

کیک پزی چی به نظرت؟ دورشو رفتم کیک تولد بلدم ،حرفه ای 

کیک پزی چی به نظرت؟ دورشو رفتم کیک تولد بلدم ،حرفه ای 

اگه دورشو رفتی همونو ادامه بده درامدشم بالاست 

سعی کن اول کار هرچی درامد درمیاری بری کلاسای مختلف مربوط به همین کیک پزی که اطلاعاتت بیشتر بشه و کارتم حرفه ای تر بشه 

توی خونه هم میتونی بپزی لازم نیست قنادی بزنی توی اینستا و دیوار و نت برگ تبلیغ بذار مداوم حتی میتونی برگه چاپ کنی پخش کنی 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بنظرم شغل پردرآمدیه... 

من چندتا خیاط دیدم خیلی درآمد داشتن.. ولی کار سختیه.. تمام وقتتو میگیره... 

یکی و میشناختم سر یسال که مغازه زد خونه ساخت.. البته فک کنم زمینش ارث رسیده بود بهش

روزهای خالی از عشق.....