2777
2789

نزدیک ب یکسال باکسی در ارتباطم ک از فامیلای دور میشه  پسر خیلی خوبیه چندین سالم هس از خونوادش جدا زندگی میکنه خونوادش ب خونواده مانمیخورن خودشم اینو قبول داره   و همیشه میگه خونوادت فکر کنن من یتیمم کسیو ندارم از لحاظ خونه  و ماشین همه چیزش اوکیه از لحاظ مالی مشکل نداره 

چند وقت  پیش ب مامانم گفتم ک من این اقارو میخام مامانم کلی دادو بیداد کرد مخالف بود

این اقا یکساله ب خاستکاریه من میاد مامان بابام‌مخالفن امروزدوباره پسره زنگ‌زد با بابام صحبت کرد بابام پیچوندش نطداشت ک باهاش حرف بزنه 

بابام داشت برا مامانم تعریف میکردک امروزپسره ب من زنگ زد مامانم شروع کرد گریه کردن  یعنی مامانم فهمیده من باهاش در ارتباطم ؟ دلیل گریه کردن مامانمو نمیفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ش چجورین مگه ؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خواهر من با فامیل مادرم ازدواج کرد گ ای کاش نمیکرد. ب مامانم همیشه میگم تو ک فامیلاتو  می‌شناختی باید بهش میگفنی ک چ جور آدمی هستن. 

مادر شما ک داره بهت میگه 

چرا خانوادت مخالفن چرا با خانوادش زندگی نمیکنه 

وقتی بچه بوده پدر مادرش همیشه دعوا داشتن میخاستن  طلاق بگیرن همیشه تو خونشون دعوا بوده اینم بعد سربازی میره سرکار خونه جدا میگیره تا ب الان ی داداشم داره معتاده ولی ترک کرده بخاطر همینا ازشون جدا شد  میگفت مغزم تحمل جنگو دعوارو نداره  

چرا

چون خوابش میاد گفت شب هوش بنظرم با مامانتون مشورت کنید بگید دوستش دارید اگه یوقت دلیلی اورد منطقی بود قبول کنید والا شما دلیل منطقی براش بیارید اگه دلیلی وجود داره و ادم خوبیه مامان بابای شما که نمی خوان باهاش زندگی کنن

خیلی سفت و سخت بگو ک میخوایش  همه ی عاشقا برای اینک بهم دیگ برسن سختیای زیادی کشیدن باید عاشق ...

دارم همینکارو میکنم ولی مامانم‌مبگه باهاش ازدواج کنی بابات سکته میکنه من دوستش دارم مطمنم ک فقط بااون میتونم زندگی کنم دقیقا همون کسیه ک همیشه دنبالش بودم 

وقتی بچه بوده پدر مادرش همیشه دعوا داشتن میخاستن  طلاق بگیرن همیشه تو خونشون دعوا بوده اینم بعد ...

دقیقا منم کسیو ک دوست دارم خانوادش خیلی باهم اختلاف دارن ولی من همیشه میگم بحث خانوادت با تو جداس بهش میگم تو ک نباید پاسوز اونا باشی  

وقتی بچه بوده پدر مادرش همیشه دعوا داشتن میخاستن  طلاق بگیرن همیشه تو خونشون دعوا بوده اینم بعد ...

اینا دلیل نمیشه که خانوادت انقد بخوان سخت بگیرن بلاخره بحثو دعوا تو همه خانواده ها هست