2777
2789

سلام مهربونا میشه واسلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و سلامتی خودم و خانوادم و رسیدن به حاجتم ۵ بار سوره توحید رو بخونین و هدیه بدین ب حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و حضرت رقیه سلام الله علیها ؟الهی ک همگی حاجت روا شین 🙏🙏

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚

من خوندم عزیزم،انشالله حاجت روا شی

واسه منم دعا کنین خدا دلش به حال منو بسوزه و مشکلمو حل کنه

معجزه میخوام😭😭😭

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
من خوندم عزیزم،انشالله حاجت روا شی واسه منم دعا کنین خدا دلش به حال منو بسوزه و مشکلمو حل کنه معجز ...

ممنون مهربون جان حاجت روا بشی 

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

بله عزیزم خوندم 

حاجت روا باشی ان شاالله. 💖🌺

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻