2777
2789

جریان از این قراره که دختردایی شوهرم زایمان کرده،اولین بچشه،من هنوبچه ندارم،ولی زندایی شوهرم اومده خونه دیدنیم،کادوشم داده،عید هم کادو داده بهم،خونه زندایی هم رفتم خوبه،دوسش دارم اونم منودوس داره،این دخترش ک زایمان کرده تاحالا خونم نیومده اما من دوبار عید دیدنی همراه مادرشوهرم اینا رفتم خونشون،سوالم اینه برم الان بامادرشوهرم دیدنش یانه؟میگه اگ توبری اونم دراینده برا دیدن تومیاد..چیکارکنم؟دوس دارم برم بگردم خیلی وقته مهمونی نرفتم حوصلم میخام واشه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

از ی طرفم شدید دلم تلافی کردن میخاد(دخترخالم تاره زایمان کرده شوهرم منونبرد دیدنش)الان میگم اون چرا منونبرد دخترخالمو ببینم منم ب دیدن دخترداییش نرم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمابرو

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
برو

این کامنت پایینم بخون گلم

خب برو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میتونی بری اما یادت باشه بعدا نیومد دیگه تو هم نری

اره این سری رو میرم و یادم‌نگه میدارم اگ نیومد کلا نمیرم

از ی طرفم شدید دلم تلافی کردن میخاد(دخترخالم تاره زایمان کرده شوهرم منونبرد دیدنش)الان میگم اون چرا ...

پس نرو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره این سری رو میرم و یادم‌نگه میدارم اگ نیومد کلا نمیرم

چرا همسرت نبردت

الان بهش بگو چرا نبردی