2777
2789
عنوان

سوسک ریز آشپزخونه😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
من زمانی ک اومدم تو خونه ایی ک هستم اوضاع داغون بود همسایه ها از دس همسایه قبلی شاکی بخاطر سوسک تو ک ...

اها ممنون حتما همین کارو میکنم تا کی بیرون بودین؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

تنها راهش زنگ بزنی شرکت سمپاشی بیان برات سم پاشی کنن،و اینکه کرم امحا بزن ،سوسکای ریز رو امحا نابود ...

امحا همین خیریه که تو دارو خونه داره؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوسک ریز ینی خطر  ..ینی ی سوسک تخم گذاشته اونجا .همه جا رو بریز بیرون

ریختم همه رو ام سم زدم نشد بد ترم شدلعنتی

امحا همین خیریه که تو دارو خونه داره؟

خخوخودت رو خست نکن من که هرچی زدم نرفت .

هفته ای یه بار اشپزخونه رو میریزم بیرون یه سم جدید میزنم دوباره هستن و بیشتر میان

دیگه کلافه شدم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
خونه مامانم داشت زیاد ،حتی توی یخچال، از سموم کشاورزی سم مالاتیون گرفتن واسه درخته ،سمپاشی. کردن دو ...

اخه بدیش اینا ما جایی رو بجز خونه امون نداریم بریم😁

خخوخودت رو خست نکن من که هرچی زدم نرفت . هفته ای یه بار اشپزخونه رو میریزم بیرون یه سم جدید میزنم د ...

وای نگو الان چراغ اشپزخونه رو روشن نگه داشتم😭😭

خونه ی ما جوری سوسک داشت که با هیچی هم از بین نمیرفت تو فکر فروش خونه بودیم که یکیو اوردیم ازمون ۵۰۰ هزارتومن گرفت پنج تا بسته این پودرو ریخت گوشه ی کابینتا روی کلید پریزا لای درا و رفت من جلشو دیدم سرچ زدم د ی جی دیدم ۱۲ تومنه تازه انقد زرنگ بود پوستاشو باخودش جم کزد برد 

اشکال نداره همون آیکون ۱۰ بزنید فقط مواد غذایی رو بردار ،این سم برای پستانداران و انسان هیچ ضرری ندا ...

مرسی حتما

خونه ی ما جوری سوسک داشت که با هیچی هم از بین نمیرفت تو فکر فروش خونه بودیم که یکیو اوردیم ازمون ۵۰۰ ...

عجبا حتما میگیرم

ممنون خداکنه تموم شن دیونم کردن

م بهت تضمین هزار درصدی میدم خونه ی خواهرمم بود اون دیگ کسیو نیاورد همین پودرو خرید از د ی ج ی الان هیچ خبری ازشون نیست ۴ ۵ تا بسته بخری هر گوشه ی خونه توی کابینتا اندازه ی قاشق چای خوری بریزی فرداش باید با خاک انداز سوسکارو جم کنی تا ۲ سالم خبری ازشون نیس