چند شبه وقتی چراغا خاموشه یهو روشن میکنم سوسک ریز میبینم تو اشپزخونه این چند روز اسپری کامن پودر تارو مارم زدم انگار ن انگار😑😑😑راه حلی یا سمی میشناسید؟
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هفته ای یه بار اشپزخونه رو میریزم بیرون یه سم جدید میزنم دوباره هستن و بیشتر میان
دیگه کلافه شدم
خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی . از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن اللهم صلی علی محمد و آل محمد این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
خونه ی ما جوری سوسک داشت که با هیچی هم از بین نمیرفت تو فکر فروش خونه بودیم که یکیو اوردیم ازمون ۵۰۰ هزارتومن گرفت پنج تا بسته این پودرو ریخت گوشه ی کابینتا روی کلید پریزا لای درا و رفت من جلشو دیدم سرچ زدم د ی جی دیدم ۱۲ تومنه تازه انقد زرنگ بود پوستاشو باخودش جم کزد برد
م بهت تضمین هزار درصدی میدم خونه ی خواهرمم بود اون دیگ کسیو نیاورد همین پودرو خرید از د ی ج ی الان هیچ خبری ازشون نیست ۴ ۵ تا بسته بخری هر گوشه ی خونه توی کابینتا اندازه ی قاشق چای خوری بریزی فرداش باید با خاک انداز سوسکارو جم کنی تا ۲ سالم خبری ازشون نیس