2777
2789
عنوان

سوسک ریز آشپزخونه😑😑😑

481 بازدید | 48 پست

چند شبه وقتی چراغا خاموشه یهو روشن میکنم سوسک ریز میبینم تو اشپزخونه این چند روز اسپری کامن پودر تارو مارم زدم انگار ن انگار😑😑😑راه حلی یا سمی میشناسید؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

هر چقدر اسپری بزنی انگار بیشتر میان بیرون جون میگیرن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر اسپری بزنی انگار بیشتر میان بیرون جون میگیرن

اره بخدا دیونم کردن هر روز هرچی بر میدارم از کابینت میشورم 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خونه مامانم داشت زیاد ،حتی توی یخچال، از سموم کشاورزی سم مالاتیون گرفتن واسه درخته ،سمپاشی. کردن دو روز رفتن، وقتی برگشتن دو تا سطل بزرگ سوسک‌مرده بودن، دیگه بعدش ریشه کن شد، البته مالاتیون خیلی بو داره ولی آیکون ۱۰ ضرر نداره بو هم نداره اصلا

اونا ساسه برو سم ساس بخر اونا بچه هاشون از جیششون هس روزی ده هزار بچه دارن لطفا هرچه زودتر سم بزن ک اگ زیاد بشن نمیرن اصلاااااا میرن خودشون لای مبلا تو بالشت‌ها قائم میکنن

جنگل سوخته را وعده باران ندهید💔💔💔
فقط کامن بزن بریز آشپزخونه رو بیرون جاشونو پیدا کن هیچی غیر کامن نسل کش نمیکنه هیجیییییی

کل اشپزخونه رو شستم بعدشم سم زدم لعنتیا بیشتر شدن

اونا ساسه برو سم ساس بخر اونا بچه هاشون از جیششون هس روزی ده هزار بچه دارن لطفا هرچه زودتر سم بزن ک ...

ن بابا سوسکه مطمعنم

کل اشپزخونه رو شستم بعدشم سم زدم لعنتیا بیشتر شدن

تو راه آب باید بریزی

اگر اپارتمانه متاسفانه از بین نمیره چون از خونه بقیه میاد دوباره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تو د یجی کال ا ی پودری هست پوستش سبز رنگه اسمش الان یادم نیست  میکنه قیمتی هم نداره ینی تمام سو ...

باشه ی سرچ میکنم ممنون

من زمانی ک اومدم تو خونه ایی ک هستم اوضاع داغون بود همسایه ها از دس همسایه قبلی شاکی بخاطر سوسک تو کمد رختخوابی سوسک تو راهرو تو آشپزخونه .سم از آیت ساختنی. گرفتم با آب قاطی کردم زدم الان اثری ازشون نیس ک نیس ولی بوی بد داره بعد از استفاده برین بیرون چون صداتون میگیره حالتای سرما خوردگی پسش  میاد 

تو راه آب باید بریزی اگر اپارتمانه متاسفانه از بین نمیره چون از خونه بقیه میاد دوباره

ن ی دوطبقه ویلایه .اتفقا شوهرم ریخت توراه اب