2777
2789
عنوان

کیا سیاتیکشون دوباره عوت کرده؟؟

1037 بازدید | 15 پست

من بعد چند سال شروع کردم یوگا کار کنم ،شاید ۴سال پیش سیاتیک گرفتم ۱ماه خونه نشین شدم الانم دوباره درد گرفته 

یعنی نباید ورزش کنم؟؟هر موقع شروع میکنم ورزش کردن درد میگیره میزارم کنار ورزشو راه درمان نداره؟؟؟میترسم دوباره عوت کنه تحمل دردشو ندارم اصلا 

وااای من دیوونه شدم از دردش  تازه ۵،۶ ماهه درگیرش شدم نمی‌دونم چکار کنم  روز ب روز شدید ...

واای من یه سری کامل بلند شد سیاتیکم دردش مثل اینه رعد برق بزنه تو پات میمردمو زنده میشدم 

هی میخوام ورزش کنم درد میگیره میزارم کنار الانم داغ شده اون نقطه خیلی میترسممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اذیتم اصلا خوب بشو نیست ولی دردش جوری نیست که خونه پشین کنه یانتو.نم کارام کنم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من همیشه اذیتم اصلا خوب بشو نیست ولی دردش جوری نیست که خونه پشین کنه یانتو.نم کارام کنم

شما ورزش میکنید؟؟من میخوام ورزش کنم دردش بلند میشه ادامه نمیدم ولی واقعا دوست دارم ورزش کنم

شما ورزش میکنید؟؟من میخوام ورزش کنم دردش بلند میشه ادامه نمیدم ولی واقعا دوست دارم ورزش کنم

منم بابد ورزش کنم  چاره نیست یسری کلیپ تو اینترنت بود کردم مخصوص سیاتیک ورزش هستندو اوناروهم انجامش بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
والا چند ساله زیاد راه برم درد میگیره ورزشم نمیزاره کنم هیچ راه درمانی نداره؟؟؟

نمی‌دونم والا 

من بعد از زایمان دردش شروع شده 

مدتیه خیلی شدید شده دارو هم نمیتونم مصرف کنم چون شیر میدم 

منم بابد ورزش کنم  چاره نیست یسری کلیپ تو اینترنت بود کردم مخصوص سیاتیک ورزش هستندو اوناروهم ان ...

ورزشا مفید بودن واسه شما؟؟الان درد میکنه داغ شده با ورزش سیاتیک یعنی اروم میشه؟بدتر نشهه

نمی‌دونم والا  من بعد از زایمان دردش شروع شده  مدتیه خیلی شدید شده دارو هم نمیتونم مصرف ...

اگه از قسمت جلو پاته اصلا رو به جلو خم نشو برعکسش اگه از پشت پاته اصلا پاتو نبر عقب 

یه حرکت هست پارو جمع میکنن تو شکم خیلی خوبه اگه از پشت پا درد داری