2777
2789

مامان ها...دوستان مهربان نی نی سایت ی عزیزم

پسرم 3روز غیبت موجه داشت سرما خوردگی

دوباره خوب شد شنبه و یک شنبه رفت

دوباره سرما خوردگی اومد

بخدا واسه بچم جون نمونده خیلی خیلی درس خون و شاگرد اول کلاس فشار معلم روشه

چیکار کنم چه جوری بگم سرما خوردگی دوست ما نیست معلم شون سه روز نیومده بود آنفلانزا گرفت اطلاع نداد که نفرستید سرما ما چیزی نگفتیم

این سرما خوردگی شده بدبختی ما هر سه نفر مون تا خوب میشیم اون یکی دوباره اون یکی

جمله آخر از هرچی بخاری گاز سوز هست متنفرم حس کلی بیماری بهم دست میده چون هفته پیش کوه مهمون بودیم بخاری نفتی گذاشتن تو کلبه شون چه هوای گرم و طبیعی داشت بخدا سبک و شیرین

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم از هوای که بخاری ایجاد می‌کنه متنفرم حس خفگی بهم میده انگار خونه اکسیژن نداره...

دقیقا سعی دارم این حس مو به شوهرم بگم ولی میگه چرا هی کم میکنی یا خاموش میکنی سرما می خوریم

همسایه رو به روی ما زن و شوهر مسن هستن

طبقه بالایی عروس و پسر شون که سن شونم 40هست هستن باور کن حسودی میکنم بخاری نفتی دارن

دیروز دیدم گاز کشی هست ولی بازم نفت دارن حسودی کردم

آخه گرمای بخاری مون روی سقف و سنگین ه

من طعم بخاری نفتی رو چشیدم کلا دهبکری گاز کشی نیست آخ یعنی اکسیژن به مغز و اعصاب ت میرسه حاضرم سرمای جاده رو تحمل کنم ولی برم ولی وای از شوهر نازنازی شوهرم خیلی خیلی نازنازی هست جوری که یه زخم ساده رو میبره پیش دکتر الکل بزن....بتادین بزن ال و بل

من دستم جر میخوره یه چسب زخم تمام

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوای خونه با شوفاژ هم خوبه سبک و یکدست از همه بدتر بخاری گازی هست

بخاری گازی داریم عزیزم

هم اتاق خواب هم سالن

واسه سالن 30هزار

واسه اتاق خواب 18فکر کنم

اصلا سبک نیست سردرد میکنه گرما پایین نیست از سقف به پایین انگار میاد

مثلا الان سردمه و دراز کشیدم پایین تخت گوشیم تو شارژ ه بلند شم دمای فوق العاده گرم و سنگین فشرده رو حس میکنم سرم گیج میره روزی هزار بار چک میکنم درسته خروجی هاش

بخاری گازی داریم عزیزم هم اتاق خواب هم سالن واسه سالن 30هزار واسه اتاق خواب 18فکر کنم اصلا سبک ن ...

منم دقیقا مثل شما هستم تو اتاقی می‌خوابم که بخاری نیست اصلا نمیتونم تحمل کنم خفه میشم

هوای خونه با شوفاژ هم خوبه سبک و یکدست از همه بدتر بخاری گازی هست

شوفاژ تاحالا تجربه نکردم

فقط شومینه و بخاری های بزرگ طرح شومینه و بخاری نفتی این سه تا

منم دقیقا مثل شما هستم تو اتاقی می‌خوابم که بخاری نیست اصلا نمیتونم تحمل کنم خفه میشم

آره من تصمیم گرفتم برم سرد ترین قسمت ولی گرمای بخاری رو نمی خوام

شومینه داریم که اونم دردسر های خودش رو داره دیگران نمی دونم ولی دود داره و پرده هام رو زود زود باید بشورم

هیزم میخواد که اونم هر وقت جشن و مهمونی باشه حوصله داره شوهرم روشن کنه

سختی و دردسر های پاک کردن دوده داره

وحشتناک بدم میاد از بخاری گازی مون

منم همینطور از بخاری گازی خوشم نمیاد

شوفاژ خونه بابام داره دوست دارم

بگردید تو گوگل ببینید میشه هوای بخاری گازی و سبک کرد چون چاره ای نداری هوا داره سرد تر میشه و خودت رو حساس گرفتی بهش

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
الان همه خانواده ها درگیر بیماری بچه شدن. من که دختربزرگم میگیره و می یاره خونه و دختر کوچیکه هم میگ ...

دعا کردم از ته دل خوب بشید دیگه هیچ ی......نگیرید

گلم ببخشید من داشتم اون تاپیک روان کننده تون رو میخوندم 

یاد خودم افتادم

خدارو شکر ک قفل کردید😅😅😅😅😅

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
گلم ببخشید من داشتم اون تاپیک روان کننده تون رو میخوندم  یاد خودم افتادم خدارو شکر ک قفل کردی ...

اشکال نداره

قفل میکنم چون تعداد کاربر مرد زیاد شده