2777
2789
عنوان

خودمون هشت مون گرو نه مون هست بعد نامزدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 27 پست

شرایطتتون مثل شرایط من و دوست پسرمه 

ما شدید داریم جمع میکنیم واسه خونه خریدن ( البته مایی وجود نداره فقط اون ) 

ولی کسی ک شب و روزشو یکی کرده و داره تلاش می‌کنه ب این خرج کردنا هم نیاز داره 

دوست پسر من شدید از خودش میزنه ولی هر از گاهی واسه من و مادرش خرج می‌کنه ب هر حال ب انگیزه نیاز داره

منم با اینک ناراضیم ولی کاملا درکش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تا وقتی ازدواجتون رسمی نشده نباید پول بهشون میدادید … این همه قناعت و از خود گذشتگی خوب نی ...

خیر سرم گفتم گناه داره 

دست و بالش الان خالیه یه خورده درکش کنم 

ولی می بینم اون اصلا تو یه باغ دیگه هست برای خودش ...

چون دوسش داشتم و از این لحاظ که بهم برگردونه اندازه چشام بهش اعتماد دارم 

اشتباه میکنی. منم ب شوهرم اعتماد دارم و میدونم برمیگردونه. ولی نباید میدادی دستش. نهایت اخرین لحظه بهش میدادی کارش راه بیوفته

خدایا شکرت. 
دیگه برای اینکه زودتر بریم سر خونه زندگی مون 

عزیزممم درکت میکنم نمیخام استرس بدم  ولی اشتباه کردی به دوس پسر اعتمادی نیس بش بگو تکلیفتو مشخص کنه زودتر بگو خاستگاری داری بترسونش که بیاد 

خیر سرم گفتم گناه داره  دست و بالش الان خالیه یه خورده درکش کنم  ولی می بینم اون اصلا تو ...

میدونم چی میگی الان شما فقط دوست داری شرایط زودتر اوکی بشه برید سر زندگیتون … اما زیاد به فکر مرد نباید بود باید یخورد سختی بکشه که قدر روزایی که شما قناعت میکردی رو بدونه ، از تولدت و روز زن نگذر هیچوقت دوبار تو سال رو باید واست خرج کنه حتی شده یه شاخه گل یه چیز کوچیک اما بگیره از الان باید عادتش بدی …