2777
2789
عنوان

همسرم موند خونه دوستش

924 بازدید | 28 پست

من خونه مادرمم، زنگ زد گفت خونه دوسش جمع شدن اینم داره میره پیششون 

یکم راهش دوره شب هم میخابه همونجا

نمیدونم چرا نگران شدم و شک کردم با اینکه تا بحال کاری نکرده که اشتباه باشه

من خیلی شکاکم و اذیت میکنم خودمو، با خودم میگم نکنه خونه دوستش نره😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثه فیلما برو دنبالش و ببین اونجاس یا نه😈😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

اروم باش عزیزدلم ریلکس باش یه موسیقی بیکلام یا یه صدای بارون دان کن گوش بده برای اروم کردن روحت خوبه 

همه به ریلکس بودن و ریکاوری نیاز دارن حالا شما هم ک خونه مادرت بودی شاید اونم گفته بره ی سری ب دوستاش بزنه 

خودتو اصلا اذیت نکن ..زندگیو به کام خودت زهر نکن قشنگم 

خودتم امشب کارایی که دوس داری انجام بده 

بزن یه فیلمی ببین با خواهرت اگه داری وقت بگذرون یه فیلم اشپزی دربا ه غذایی ک دوس داشتی بپزی و بلد نبودی ببین تو یه ریکاوری شو برا ادامه ماه عزیزم

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 

سخت نگير خودتم برو خونه دوستت بخواب شايد اون به خودش اومد  و نرفت 

باز اين راستشو گفته من شوهر سابقم تا مسافرت با زناهم ميرفت ولي من احمق فكر ميكردم اين حتي خونه ننه باباش نميخوابه ميخواد خيانت كنه؟لابد سفركاريه دگ

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

مرد رفیق باز رو با شمشیر از وسط باید نصف کرد😐

اصلا زیاد با رفیقاش نیست بخاطر من، امشبم چون پیشش نبودم گفت من میرم پیششون قبلش بمن گفت 

ولی من خیلی شکاکم میگم نکنه نره خونه رفیقش

عزیزم فعلا عقدیم . ولی با همیم اکثرا تو خونمون اینم شب جایی نمیره بار اولشه

خب اگه بار اولش میتونید جلوش بگیرید شک نکن اما باهم قرار مدار بزارید دیگه این کار نکنه