من۴ماه با یه شخصی در ارتباط بودم رابطمونو خیلی خوب بود بهم اعتماد داشتیم و همو دوس داشتیم فقط من سر اینکه اون سرکار بود نتونس بیاد منو ببینه یا گفتم بریم کافه یبار گفتش که من از کافه خوشم نمیاد نمیام من چن باری گفتم کات کنیم بعد سریع پشیمون شدم ولی اون گف بهتره دیگه جدا بشیم . اما الان که فک میکنم میبینم حق با اونه ی کافه رفتن ارزش اینو نداشت ک من رابطه ب اون خوبیو تمومش کنم با وجود اینکه اخرش گف من با اینکه خوشم نمیاد ولی میام بریم کافه ولی من باز لج کردم گفتم کات کنیم طرفم خیلی ادم مستقل قوی و پخته ای هستش چیکار کنم راضی شه برگرده؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من الان فقط میتونی مظلوم نمایی کنی ی پیام بده بهش برسون پشیمونی و تو زمان پریودت بوده قا ...
هرکاری میکنم راضی نمیشه 😔 حتی تا محل کارشم رفتم منو پس زد گف الان جدا نشیم دوماه دیگه جدا میشیم مطمعنم پس بذار بدون دعوا از هم جداشیم هرچی واسطه فرستادم پی ام دادم قبول نکرد برگرده 😔 من واقعا عاشقشم الان حسرت میخورم که چرا لجبازی کردم