بری خونه مامان بابات،یا کمکحالشون باشی و بدونید پدرتون مریض هست و دکترا ازش قطع امید کردن و معلوم نیست چقد دیگه زنده بمونه.
فقط به این دلیل میگه نرو که میگه چون خانوادت برا من کاری نکردن منم نمیخام بری. حاضرید به حرفش گوش کنید و حق بهش میدید یا نه؟تروخدا میخامبدونم حق با من هست یا اون؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر
نه به حرفش گوش میدم نه حق دخالت و اظهار نظر بهش میدم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
وا ن مگه چن بار پدر مادر خدا بهت میده قدر لحظه به لحظه نفس کشیدنش بدون
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️