2777
2789

الان سه چهار هفتس صبحا پامیشم یدونه سیب زمینی آب پز میکنم خالی میخورم

ناهار هم اشتها ندارم در حد ی موز یا هندونه اینا خوردن ب زور مامانم یچی میخورم

شامم اگه خونه باشم یذره میخوره اگه دیر بیام خونه ی چایی شیرین میخورم و میخوابم

اصلا اشتها به غذا ندارم 

ولی بجاش تا شیرینی جات و هله هوله میبینم اشتهام وا میشه هرچی غذا نخورده بودم و جبران میکنم🫠

خسته شدم .. الان گلاب به روتون پریودم هستم بجای اینکه غذا بخورم جون بگیرم هیچی نمی‌خورم

دیروز یکم از خونه با دوستم زدم بیرون هرچی شیرینی جات دیدم گرفتم خوردم اصلا خیلی از وضعم متنفرم نمیدونم چیکنم💔

آخه تو پرویدی آدم بیشتر هوس میکنه من ک حتما باید ی چیز شیرین بخورم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره لامصب انگار آدم به جای خون قند از دست میده😂😂

خیلییی می‌چسبه انگار آدم تا حالا نخورده🤌😭😂😂

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اخه کلا من اینجوریم همش رو شیرینی ضعف دارم

منم دارم غمت نباشه😭😂

وای نه خیلی دوست دارم منادویه اینا میزنم میذارم قشنگ بپزه

میشه بگی دفیقا چطور درست میکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد