2777
2789
عنوان

چند ماهگی به همه میگید باردارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 76 پست

وقتی خودشون متوجه شدن پنهون کردن فایده ای نداره

مثل جاریم که مهمونش بهش گفت مبارکه مامان شوی هول کرد گفت نهههه کی گفتع ، بعد مهمونش هم شکه شد گفت حتما اشتباه شنیدم ...

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

چطور فهميدن؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا بی بی چک زدم گفتم، بچه سقط شد

همسرم گفت اینبار حامله بشی حتی حق نداری به مادر خودمم بگی یا قایمت میکنم یا میذارمت خونه مامانت که فامیلام نفهمن    

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اولی که تا بیبی چک مثبت شد تا شب کل فامیل زنگ زدن     دومی خودمم ۱۳هفتگی فهمیدم

من به مادرشوهرم گفتم سرجریانی مجبور شدم بگم اونم همه رو خبر دار کرد  

ولی طرفا خودم موقع سقط خبردار شدن

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.