2777
2789
عنوان

زنان فرا اشپز خانه ای

639 بازدید | 16 پست
به ما می گویند "زنان فرا آشپزخانه ای" ما دربند و اسیر غذای جسم نیستیم ما اهل غذای روحیم کتاب زیاد می خوانیم فیلم های ناب و درجه یک می بینیم متن شعر موسیقی را می شنویم ما همواره به دنبال آموختنیم . ما سفر را به مهمانی، کتاب خواندن را به دیدن سریال، گوش سپردن به موسیقی را به حرف زدن با تلفن، ورزش را به ولع غذا خوردن ترجیح می دهیم. ما با سازی که دلمان می نوازد می رقصیم، شادیم و از زندگی لذت می بریم. ما عمرمان را برای پختن مرصع پلو چند رنگ در آشپزخانه سیاه و مویمان را برای درست کردن آخرین دسر سال و چیدمان به روز ترین میز دنیا سپید نمی کنیم، و برای شنیدن تعریف و تحسین زنان فامیل تن به خودکشی نمی دهیم. ما مهمانی های دورهمی را برای غیبت کردن پشت سر فامیل شوهر و حدس زدن پایان سریال های ترکیه ای، برگزار نمی کنیم. ما ولع غیبت کردن نداریم و اصراری به در آوردن چشم زنان فامیل با مهمانی دادن و نمایش دادن خودمان نداریم . ما جراحی زیبایی نمی کنیم. چرا که باور داریم یک زن در معنای واقعی زن زیباست. ما برای دل خودمان و نشاط روحمان خود را می آراییم چه با یک ماتیک قرمز آتشین چه با یک شاخه گل چیده شده از اولین درختچه ی سبز شده سر راهمان. ما به تناسب اندام، نشاط روح، چهره ی خندان و ظاهری آراسته معتقدیم. ما "زنان فرا آشپزخانه ای" از آراستن خود لذت می بریم چرا که معتقدیم ما را به ذات زیباپسندمان در ازل متصل می کند. ما همیشه برای رفتن به کنسرت، سینما، سالن های ورزش، استخر و پیاده روی، و از همه مهم تر برای خرید کتاب، وقت و حوصله و انرژی و پس انداز ذخیره شده داریم. ما همیشه وقتمان را صرف رسیدن به خودمان ، روحمان، شادابی مان، طراوت و جوانی مان می کنیم. بهترین و شادترین لحظات مان را با همسرمان می گذرانیم، تفریح های دو نفره را به هر خوشگذرانی دیگری ترجیح می دهیم. چمدان های ما همیشه بسته و آماده ی سفر است. در رستوران و کافه با دوستان مان قرار می گذاریم و از سفارش خوردنی های جور واجور و حرف زدن راجع به آخرین سفرمان، آخرین کتابی که خوانده ایم، آخرین فیلمی که دیده ایم، و جالب ترین آدم هایی که اخیرا ملاقات کرده ایم لذت می بریم. ما عاشق خندیدن و عاشق گریه کردنیم. ما احساساتمان را همان گونه که باید بیان می کنیم. ما اشک شوق می ریزیم، احساساتی می شویم، قربان صدقه می رویم و دلتنگ می شویم، عصبانی می شویم، فریاد می زنیم، آرام می شویم. ما "زنان فرا آشپزخانه ای" دشمن قسم خورده ی همه ی مردان روی کره ی زمین نیستیم، چرا که مردان را اهریمن نمی پنداریم و برایشان احترام قائلیم. ما" زنان فرا آشپزخانه ای" معتقدیم که همه ی ما اول انسانیم بعد زنیم یا مرد ، ما برای انسان بودن خود ارزش قائلیم ما در تعاریف از پیش تعیین شده زن بودن نمی گنجیم . زنانی هستیم برآمده از عمق وجود زن. ما آزادیم و عمیقا زندگی می کنیم از آزادی خود لذت می بریم. ما فارغ از حسرت ها و گره های کور تعریف شده برای زنانیم....... 🌸🌸🌸
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش داشتم مرسی
دوستای مهربونم پس از استقبال بی نظیرتون از زندگی نامه خودم، این بار با یک زندگی نامه جذاب دیگه برمی گردم ... منتظرم باشید .. فقط به عشق شما و لطف بی حدتون ... ♡♡عاشقانه دوستتان دارم♡♡ http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270309
اشپزی یک هنره.یک حرفه ارزشمند در کل دنیا که زن و مرد هم نمیشناسه حالا چون تو ایران اشپزخانه شده نماد زنانه دلیل نمیشه اینجوری قضاوت کرد.ضمن اینکه شاید تو روح نود درصد زن ها یه حسزیبا باشه از پیچیدن عطر کیک تو خونه.من موافق این متن نیستم.مگه هر کس اشپزی دوست داره کتاب نمیخونه؟؟؟غذای روح نداره اصلا ربطی نداشت
یه جاهاییشو دوست داشتم ن همشو،مثلا من عاشق اشپزی و البته هرچیزیم ک ب غذا مربوطه،در عین حال کتاب و موسیقی و نقاشی هم دنبال میکنم،منافاتی با هم ندارن،نمیدونم چرا از لفظ فرااشپزخونه ای خوشم نیومد
اشپزی عالیه من عاشقشم ولی خب خودکشی برای اینکه مهمون داره میاد منو با 4 جور غذا و 3 جور دسرو.. برای خوش اومدن مهمونا هم وقتتو میگیره هم اسرافه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
همینطور زیبایی نظر شخصیه من اینه که ورزش کنیم به خودمون برسیم غذای سالم خونگی بخوریم ارایش متناسب بکنیم ولی کمتر درگیر عمل زیبایی ساکشن کشیدن پوست و... باشیم