2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره بيرون كار كنه    

نه جدي وظيفش چيه؟

اينجا ميگن وظيفه خانم نيست شاغل باشه از طرفي هم وظيفش اين نيست كاراي خونه رو انجام بده

پس چه وظيفه اي داره

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
بنظرم بین زن و شوهر توافقیه

موافقم

ولي اينجا خيليا ميگن خانم وظيفه اي نداره 

من خيلي تعجب ميكنم پس نقشش چيه تو زندگي

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

اگه مرد به تنهایی بیرون از خونه کار می‌کنه، زن هم کارای توی خونه رو انجام بده، گاهی هم مرد کمک کنه خوبه. اگه هر دو بیرون خونه کار می‌کنن، کارای خونه هم تقسیم کنن بین خودشون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه جدي وظيفش چيه؟ اينجا ميگن وظيفه خانم نيست شاغل باشه از طرفي هم وظيفش اين نيست كاراي خونه رو انجا ...

گفتم كه برو كار كن چيكار به وظيفت داري برا خودت كار كن چرا اجازه ميدي كسي بهت بگه چيكار كن چيكار نكن مگه اسيري

اسمش روشه زندگی مشترکه یعنی همه چی مشترکه اگه تو خونه ای و شاغل نیستی پس وظیفت اینه که اوضاع خونه رو مدیریت کنی خونه رو مرتب کنی غذا بزاری گاها خریدارو انجام بدی  و وظیفه اونم اینه که کارای بیرون از خونه رو مدیریت کنه