2777
2789

اقا من همیشه حرف کم میارم اونم میگع من دوس دارم زیاد حف بزنی برام، منم هیچی ندارم بگم بخدا ، همیشه تو کال سایلنتم هی میگه تو مگه زبون نداری ی چی بگو دیه🥲😂

میشه بگین راجع ب چیا بحفم باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی من که دو روزه آن نشدم و ی خبر نگرفته ازم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

واردات ماشین های خارجی و لوکس

قیمت دلار و سکه و طلا

تورم و گرونی و اب و هوا 

رابطه کشورای همسایه 

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه 

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷                           
هعی من که دو روزه آن نشدم و ی خبر نگرفته ازم

سه شنبه دوهفته پیش اومد حالمو پرسید و دیگ منتظر موند من پیامش بدم منم ندادم الان دوهفته گذشته 😂😐 ولی منم دلم براش تنگ شده.. توهم ان شو شاید اومده 

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷                           
😂نمیشه یکم چیزای رومانتیک میگفتی 

رنگ مورد علاقه خودت و اقایی🤣😂😐

اسم بچه

..  ن ولی جدی میگم.. راجب اهدافتون و هدفتون از رابطه و اینده شغلی و تحصیلی و اینجور چیزا دیگه

راجب کتاب جدیدی ک خوندم، دانشگاه، ارائه و کنفرانسام، استادای بیشعورم، استادای گلللم(قربونشون برم🥺❤️)، بارون، درسام، قصه هام و ناراحتی هام ، غذای بد سلف.... 

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨